ETS 2 mod tavsiyesi

Merhaba. Ben mod değil de DLC önerebilirim: "Road To Black Sea". içinde Türkiye de var ama mod olarak biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.

Steam kütüphanesinde en çok indirilenler, en favoriler zaten belirtiliyor. Ben şu an benzin istasyonlarının ve nakliye firmalarının gerçek isimleri olan 2 mod kullanıyorum.

SiSL modları güzeldir. Yanılmıyorsam kendisi aynı zamanda SCS'de çalışan bir Türk. Güzel, uyumlu ve güncel modları var. Steam atölyesinin adresi:

Steam Workshop :: SiSL's Mods

Ben dorse paketini kullanıyorum, epey güzel. Yüzlerce Türk ve Avrupa firmasından istediğinizi seçip oyuna aktarabilirsiniz. Emin değilim ama kabin içi aksesuar modu da olması lazım. Ford F-Max de güzelmiş diyorlar ama denemedim henüz.

Sisl modları güzeldir. Yanılmıyorsam kendisi aynı zamanda SCS'de çalışan bir Türk. Güzel, uyumlu ve güncel modları var. Steam atölyesinin adresi:

Steam Workshop :: SiSL's Mods

Ben dorse paketini kullanıyorum, epey güzel. Yüzlerce Türk ve Avrupa firmasından istediğinizi seçip oyuna aktarabilirsiniz. Emin değilim ama kabin içi aksesuar modu da olması lazım. Ford F-Max de güzelmiş diyorlar ama denemedim henüz.

Teşekkür ederim sağ ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı