ETS 2 mod ve harita nasıl indirilir?

Ayazzz24

Centipat
Merhaba herkese, bende tüm ETS 2 haritaları var. Ben Türkiye haritasında oynamak istiyorum. ETS2.lt güvenilir diyorlar ama onda Türkiye haritası yok. Bir de bu karlı hava otobüs itogarlı nereden ve nasıl indirilir?
(ETS 2 de sadece harita DLC m var)

Modindir sitesi guvenilir mi?

Son düzenleme:
Türkiye haritası istiyorsan iki seçenek var.
Ya roextended ya da oyuncuyusbis ikisi de güvenilir ve nasıl indirilecekleri YouTube'da var. Otogar ve otobüs istiyorsan tek seçenek oyuncuyusbis.

Merhaba herkese, bende tüm ETS 2 haritaları var. Ben Türkiye haritasında oynamak istiyorum. ETS2.lt güvenilir diyorlar ama onda Türkiye haritası yok. Bir de bu karlı hava otobüs itogarlı nereden ve nasıl indirilir?
(ETS 2 de sadece harita DLC m var)

Modindir sitesi guvenilir mi?
Karlı hava olayı sadece oyunun kendi haritalarında geçiyor diye biliyorum. Onun dışında harita olarak oyuncuyusbis yeni Türkiye haritası çıkardı bol otogarlı, onu deneyin derim, sitesi de güvenilir.

Karlı hava olayı sadece oyunun kendi haritalarında geçiyor diye biliyorum. Onun dışında harita olarak oyuncuyusbis yeni Türkiye haritası çıkardı bol otogarlı, onu deneyin derim, sitesi de güvenilir.
Indirken baska sitelere yolluyor mu cunku virüs olabiliyor içinde ondan soruyorum.

Türkiye haritası istiyorsan iki seçenek var.
Ya roextended ya da oyuncuyusbis ikisi de güvenilir ve nasıl indirilecekleri YouTube'da var. Otogar ve otobüs istiyorsan tek seçenek oyuncuyusbis.

Oyuncuyusbiz de peki baska sitelere yollama oluyor mu ondan korkuyorum da.

Indirken baska sitelere yolluyor mu cunku virüs olabiliyor içinde ondan soruyorum.

Oyuncuyusbiz de peki baska sitelere yollama oluyor mu ondan korkuyorum da.
Evet aylink diye bir siteye yönlendiriyor. Ama reklamlara dokunmayıp hemen kapattığınız sürece bir sıkıntı olmuyor, en üstten 5 saniye sayıyor sonra linke git diyorsunuz sonra bir daha aylinke atıyor veya bildirim istiyor izni sorsun reddedin sonra ya indiriyor yada dosya adı çıkıyor indir diyor.

Evet aylink diye bir siteye yönlendiriyor. Ama reklamlara dokunmayıp hemen kapattığınız sürece bir sıkıntı olmuyor, en üstten 5 saniye sayıyor sonra linke git diyorsunuz sonra bir daha aylinke atıyor veya bildirim istiyor izni sorsun reddedin sonra ya indiriyor ya da dosya adı çıkıyor indir diyor.

Peki sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı