ETS 2 modifiyeleri nasıl yapılıyor?

WizardTR

Hectopat
Merhaba. ETS 2 MP'da insanlar kendine özel dorseler yapıyor. Benim de hoşuma gitti. Bunları nasıl yapıyorlar? Örnek resimde mevcut. Ayrıca mesela Scania tırın içindeki kartal tablo çok ışık veriyor. Tırın içi masmavi oluyor. Bunu nasıl yapıyorlar?

Dosya Ekleri

• dorse.png
    dorse.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun ayıklanması gereken bir dosyası var ve açılan dosyadan gerekli klasör çıkarılır.
Bazı yardımcı programlar ve grafik programı ile düzenleme yapılıp yeniden paketlenir.
Paketlenen içerik mod olarak oyuna aktarılır.

Merhaba. ETS 2 MP'da insanlar kendine özel dorseler yapıyor. Benim de hoşuma gitti. Bunları nasıl yapıyorlar? Örnek resimde mevcut. Ayrıca mesela Scania tırın içindeki kartal tablo çok ışık veriyor. Tırın içi masmavi oluyor. Bunu nasıl yapıyorlar?
Bildiğim kadarıyla dorseyi mod ile yapıyorlar. Tablo olayı ise üst üste 2-3 tablo koyuyorlar ve daha fazla ışık veriyor. Ayrıca dorse sadece sende kişiye özel olarak gözükür, başka oyuncularda genellikle beyaz renkte gözüküyor.

V1.25 ve altına mod yapmak çok kolaydı. Ondan sonraki sürümlerde zorlaştı ve ben bile artık zorlanır oldum. Def.scs dosyasını ayıklıyorum ama her güncellemede parametreler falan değişiyor.
1.25 ile aracımı ve diğer dorse olsun veya başka tasarım olsun kolayca yapıp modlayabiliyordum.

Merhaba. ETS 2 MP'da insanlar kendine özel dorseler yapıyor. Benim de hoşuma gitti. Bunları nasıl yapıyorlar? Örnek resimde mevcut. Ayrıca mesela scania tırın içindeki kartal tablo çok ışık veriyor. Tırın içi masmavi oluyor. Bunu nasıl yapıyorlar?

Local mod kullanılarak yapılıyor isterseniz yardımcı olabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı