ETS 2 MP banımı açarlar mı?

Yanlış ban durumu var demedim zaten dostum konuyu okusanız keşke. Ben bu şekilde bir sebep sunsam banımı açmalarında veya süreyi azaltmalarında bir etkisi olur mu onu sordum.
Dostum anlamıyorsun sanırım. Ban açılmasının tek yolu, yanlış ban atılmasıdır. Başka türlü banın açılmaz.

İsterseniz "kolum koptu" yazın yine açmazlar. Bu kadar hızla viraja girmemeniz lazım zaten, bu konuyla ilgisiz ama yine de dikkat etmek gerekli. Sonuç olarak NFS değil tır simülasyonu oynuyoruz.

Bende ban yedim 1 ay sonra açılacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kim bilir kaç kişi öyle ban yiyordur, açmazlar bence. Sonuca bakıyorlar.

Açarlar hocam yani, %78 ihtimal ile şöyle başımdan geçen bir olayı anlatayım. Bir gün oyundayım yine her zaman ki gibi, bilgisayarım kötü olduğu için oyuncuları renderlamadı ve herkesin içinden geçtim. Ondan sonra baya uzun bir yazı yazdım bilgisiyarımın özelliklerine kadar başımdan geçen bütün olayları anlattım ve perma banım açıldı! (hileden dolayı banlanmıştım bu arada). Siz de bir şansınızı deneyin bence zarar gelmez ama kısa bir yazı yazmayın tam olarak her şeyi detaylı anlatın.

Hocam banı bekleyeceksiniz mecbur

Keşke daha fazla olsaymış. Kimsenin oyun zevkini bozmaya hakkınız yok.

Atılan ban yanlış olduğu için kaldırılmıştır, hile kullanmamışsınız ama hileden ban yemişsiniz. Bu arkadaş ise çarptığı için ban yemiş ve gerçekten de çarpmış, farklı durumlar yani.

O nasıl bir çevirme öyle bir dönüş hayatımda görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…