ETS 2 MP bir süre sonra FPS düşme sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Flutura

Hectopat
Euro Truck Simulator 2 MP oynarken belirli bir süreden sonra FPS'im 64 civarına sabitleniyor. Oyun ayarlarım %300 ölçeklendirme Ultra grafik ayarları. Bilgisayarımı link olarak ekledim. RAM şişmesi yaşamıyorum. Sıcaklık değerlerim işlemci için ortalama 65 derece, ekran kartım için ortalama 68-70 derece. Windows 10 20H2 (build 190042 - 2020 10) kullanıyorum. Bütün sürücülerim güncel. Yardım edebilirseniz çok mutlu olurum.

Euro Truck Simulator 2 MP oynarken belirli bir süreden sonra FPS'im 64 civarına sabitleniyor. Oyun ayarlarım %300 ölçeklendirme Ultra grafik ayarları. Bilgisayarımı link olarak ekledim. RAM şişmesi yaşamıyorum. Sıcaklık değerlerim işlemci için ortalama 65 derece, ekran kartım için ortalama 68-70 derece. Windows 10 20H2 (build 190042 - 2020 10) kullanıyorum. Bütün sürücülerim güncel. Yardım edebilirseniz çok mutlu olurum.
Sabitlenmeden önce kaç alıyorsunuz?
Ben örneğin ETS 2'de oynarken 70 FPS alıyorum bazı yerlerde 60'a sabitleniyor eski yere döndüğümde tekrar 70.

Truckersmp şu aralar sorunlu diyebilirim. Zira belli bir süreden sonra veya 1-2 ALT+TAB'dan sonra FPS'im hiçbir şekilde 30'u geçmiyor. Oyunu tekrardan açınca düzeliyor. Masaüstünde bu problemi yaşamıyordum.
Hocam hala devam ediyor mu sorununuz benim yaklaşık 2-3 hafta öncesine kadar masaüstü bilgisayarımın vardı. Onda bu şekilde bir problem olmuyordu ancak geçen hafta laptop aldım ve belirttiğiniz problemi yaşıyorum.
@tristessehivernale

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı