Birazcıkta oyun içi eleştiri yapalım o zaman. Bugün Calais-Duisburg yaparken kötü bir olay yaşadım. Klasik kamera çekimimi başlattım. Yoluma koyuldum. Chattan eksilmeyen türk küfürleri, beni blocklayıp üstüne küfür edip kaçan türk arkadaşlarımız. Yolumda ilerken bir anda gözüme admin çarptı ve hemen durdum. Kaza olmuştu. Olayın içinde adminde vardı. Admin sağa çekti. Bu arada admini görür görmez sağa çekip olayı izledim. Admin bir kaç kişi banlarken sağa çeken türk arkadaş aynasına bakmadan çıktı ve çin bir arkadaşla çarpıştılar. Çin arkadaş hakimiyetini kaybetti ve yolda duran admine çarptı. Admin direk 3 gün ban attı. Adama çok üzüldüm haksız ban yedi.Videoyu birazdan youtube atacağım, istiyene linkini atarım. Sizinde böyle haksız ban anılarınız var mı ?
Peki arkadaşlar Infinite Truckers hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle adminler işini tam olarak yapmıyorlar. Her gün Duisburg servis çıkışında 20 dakika en az bekliyoruz. Calais-Duisburg yolunda en az 3 kaza yapıyorum her seferinde. Ben 140 ile gidiyorum mesela adam zorla sollamaya çalışıyor. Tamam, geçsin diye yavaşlıyorum, yapmamam gerekse bile normalde fakat solluyor ve ilerde trafik olduğundan dolayı duruyoruz veya virajda kaza yapıyor arkadaş (her zaman 2 tırlık mesafe bırakırım en az). Navigasyona bakarak gitse, trafiği görüp, "Haa ilerde trafik var benim bu adamı sollamam mantıksız olur" diye düşünür. Bir de karşı şeritten çarpan affedersiniz ama"gerizekalılar" var. Bir de üstüne çıkıp sizi suçlarlar.Birazcıkta oyun içi eleştiri yapalım o zaman. Bugün Calais-Duisburg yaparken kötü bir olay yaşadım. Klasik kamera çekimimi başlattım. Yoluma koyuldum. Chattan eksilmeyen türk küfürleri, beni blocklayıp üstüne küfür edip kaçan türk arkadaşlarımız. Yolumda ilerken bir anda gözüme admin çarptı ve hemen durdum. Kaza olmuştu. Olayın içinde adminde vardı. Admin sağa çekti. Bu arada admini görür görmez sağa çekip olayı izledim. Admin bir kaç kişi banlarken sağa çeken türk arkadaş aynasına bakmadan çıktı ve çin bir arkadaşla çarpıştılar. Çin arkadaş hakimiyetini kaybetti ve yolda duran admine çarptı. Admin direk 3 gün ban attı. Adama çok üzüldüm haksız ban yedi.Videoyu birazdan youtube atacağım, istiyene linkini atarım. Sizinde böyle haksız ban anılarınız var mı ?
Peki arkadaşlar Infinite Truckers hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yöneticiliğini kullanarak videolar çektiğinden dolayı atıldı diye biliyorum.Bugün eve gidince videoyu atacağım arkadaşlar. KacakTV adminlikten çıktı mı ya da atıldı mı? Bilgi sahibi olanlar yazarsa memnun olurum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.