yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #1 ETS2 MP'ye giriyorum, bu hatayı alıp oyundan kickleniyorum. Sebebi nedir? Not: DLC'lerin dışında bir yerde başlayınca oluyor sadece. Misal, Tekirdağ, Sofya, İstanbul'da olmuyor. Demin de başıma geldi, Paris'te oldu mesela.
ETS2 MP'ye giriyorum, bu hatayı alıp oyundan kickleniyorum. Sebebi nedir? Not: DLC'lerin dışında bir yerde başlayınca oluyor sadece. Misal, Tekirdağ, Sofya, İstanbul'da olmuyor. Demin de başıma geldi, Paris'te oldu mesela.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 11 Mayıs 2021 #2 yuvacıklı dedi: ETS 2 MP'ye giriyorum, bu hatayı alıp oyundan kickleniyorum. Sebebi nedir? Not: DLC'lerin dışında bir yerde başlayınca oluyor sadece. Misal, Tekirdağ, sofya, İstanbul'da olmuyor. Demin de başıma geldi, Paris'te oldu mesela. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var Calais'de oluyor genelde. Artı 0 Eksi
yuvacıklı dedi: ETS 2 MP'ye giriyorum, bu hatayı alıp oyundan kickleniyorum. Sebebi nedir? Not: DLC'lerin dışında bir yerde başlayınca oluyor sadece. Misal, Tekirdağ, sofya, İstanbul'da olmuyor. Demin de başıma geldi, Paris'te oldu mesela. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var Calais'de oluyor genelde.
_karadayi66 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 1.074 Çözümler 2 11 Mayıs 2021 #3 Oyunun kalabalık olduğu yerlerde kaldıramıyor hemen bu hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
yigiteriss35 Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 320 Çözümler 4 Yer Manisa 11 Mayıs 2021 #4 Bende Calais'te oluyordu şehiriçi yerine şehirdışı yollarda girmeyi dene multiplayer'a. Artı 0 Eksi
creativebaris Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 276 Çözümler 2 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #5 Calaise veya duisburga ışınlandığınızda işlemci yaklaşık 100-150 kişiyi bir anda yükleyemiyor ve multiplayerden atılıyorsunuz. İşlemciyi yükselt ya da calaise ışınlanmak yerine calais yakınlarındaki bir şehre ışınlanıp calaise gidebilirsin. Artı 1 Eksi
Calaise veya duisburga ışınlandığınızda işlemci yaklaşık 100-150 kişiyi bir anda yükleyemiyor ve multiplayerden atılıyorsunuz. İşlemciyi yükselt ya da calaise ışınlanmak yerine calais yakınlarındaki bir şehre ışınlanıp calaise gidebilirsin.