ETS 2 Multiplayer Setup Virüs

mustafaoguz

Megapat
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Animasyon
Merhabalar ETS 2 multiplayer kurulumunu ETS2MP - Virtual trucking world - multiplayer mod for Euro Truck Simulator 2 game by SCS Software sitesinden indiriyorum. Avira free virüs programını kullanmaktayım. İndirdiğim dosyayı klasöre çıkartıp kurmak için çift tıkladığımda Avira;

A020Rp.jpg

Resimde gördüğünüz üzere HEUR/APC (Cloud) virüsü buluyor. Bu virüs zararlı mıdır? Yoksa Avira mı sadece virüs olarak görüyor? Virüs Total adresinde tarattığımda 55 programdan sadece 5 tanesi virüs olarak görüyor. Açıkcası virüs gördüğü için yükleyesim gelmiyor sildim. Zararlı mı değil mi bilemiyorum.@son_goku üstad bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim. Tabi diğer arkadaşlardan bilen varsa çok makbule geçer. Teşekkürler iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim üstad. Senin verdiğin adres ile benim verdiğim aynı onda herhangi bir sorun yok. Senin kullandığın Avira free mi? Umarım zararsız bir virüstür. Ona göre indirip kurayım.

Teşekkür ederim üstad. Senin verdiğin adres ile benim verdiğim aynı onda herhangi bir sorun yok. Senin kullandığın Avira free mi? Umarım zararsız bir virüstür. Ona göre indirip kurayım.
Evet ücretsiz versiyon ve multiplayer'ı ilk çıktığı gün kurdum, tüm sürümlerini de güncelledim. ETS 2 MP bildiğiniz üzere resmi değil, bu sebeple program herhangi bir depoalama veya erişim hakkını virüs olarak algılamış olabilir.

Virüs total adresinde tarattım demişsin ancak sonuç linkini göremiyorum :)
Zararsız bir uyarıdır, indirdiğin yer veri tabanı güncelliği ve buna etki eden sistemde olan program ve zararlılardan kimliği tespit etmiş olabilir. Kısaca goku'da görmeyip sende görmesinin nedeni budur.
ETS MP orj. olarak çıktı mı haberim yok ancak 3rd bir yer ise uyarı vermesi doğaldır üretici üretmediği ve 3rd yazılımcının yeni sürüm çıkartmasından bunlar kaynaklanabilir.
Total çıktısını verin ona göre sorun var mı yok mu söyleyelim dosyada.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı