6iantguy Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2014 #1 Öncelikle Forumda Yeniyim Doğru yere mi konu açtım bilmiyorum. Arkadaşlar Benim Bir Youtube Kanalım var ve Euro Truck Simulator 2 Videoları Çekiyorum. İzleyip Destek olur, Eksiklerimi Söyler misiniz ? Şimdiden Teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Öncelikle Forumda Yeniyim Doğru yere mi konu açtım bilmiyorum. Arkadaşlar Benim Bir Youtube Kanalım var ve Euro Truck Simulator 2 Videoları Çekiyorum. İzleyip Destek olur, Eksiklerimi Söyler misiniz ? Şimdiden Teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 24 Temmuz 2014 #2 Sesin yankı yapıyor. Çok oyunculu oynarken kayıt yapacaksan tüm kişiler kulaklık kullanmalı.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2014 #3 Bendemi oynasam ? Rust oynayım bende .
KS KS 6iantguy Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2014 #4 Bekir teşekkürler kardeşim. O benle alakalı bir sorun halledecem ben onu. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2014
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 24 Temmuz 2014 #5 Kardeş seni tebrik etmek lazım. O sisteme sahip iken oyun kanalı açmaya cesaret etmişsin.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2014 #6 Arkadaşlar bende Rust'a başlamak istiyorum. Sizce eleştirileriniz nedir ? Siz'de uygun görürseniz başlayım .
Arkadaşlar bende Rust'a başlamak istiyorum. Sizce eleştirileriniz nedir ? Siz'de uygun görürseniz başlayım .