ETS 2 Multiplayer'da fare sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Normalde ben ETS 2 oynuyorum, herhangi bir sorun yok ama ETS 2 multiplayerde fare çalışmıyor. Yardım edin lütfen. Aşağıdaki link de video var.
.
Şimdi ben uygulamayı açıyorum ama oradaki sarı fare hareket etmiyor ve Alt+Tab yapıp yenden girince ise videodaki gibi pırpır ediyor. Ekran sorununu nasıl çözebilirim?
Onların dediği her şeyi yaptım ama olmadı. Ne yapayım? Sistemim 64 Bit.

Link kırılmış. Fare çalışmıyordan kastınız fare ile aracı sürmekten mi bahsediyorsunuz?

Artı -1 Eksi
Klavyeden tab tuşu ile e-posta ve şifre yazma yerine gelmeyi dener misin?
Link kırılmış derken? Oyunu ilk açtığında e posta ve şifre girme kısmı oluyor ya orada fare çalışmıyor. O yüzden şifreyi falan girmeyince de oyuna da giremiyorum.
Video linki bozuk demek istiyorum.

Klavyeden tab tuşu ile e-posta ve şifre yazma yerine gelmeyi dener misin?

Video linki bozuk demek istiyorum.
Tab tuşunu da denedim olmuyor. Yeni video çektim . Eski videoda giriş için e posta ve şifre istiyordu şimdi sildim tekrar yükledim oyunu. Bu sefer o yazı bile çıkmıyor ve o sarı mause yine hareket etmiyor. Normal oyunda bir sıkıntı yok .Yeni video linki Bu . Daha önce desteğe de yazmıştım, çözememişlerdi.(Videoda kardeşimde vardı onun sesleri çıkmış. Kusura bakmayın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…