ETS'de NPC'ler için koyulmuş ışıklar var, onlarda durmuyorum. Bahsettiğim durum dışındakilere uyarım. Özellikle de aktif bir bölgedeysem, kuralı esnetmeye bile çalışmam.
Geçen gün farklı bir şehre yük taşıyordum. Trafik soldan akıyormuş hiç bilmiyorum. Biriyle çarpıştık beni kaydetmiş raporlamış. 3 gün uzaklaştırma almıştım. Öğreneceğim çok şey var.
Yada oyunda kazandığımız paralar bir sunucuya bağlı olacak ve ceza karşılığı ciddi miktarda paramız kesilecek falan. Yani bir şekilde caydırıcılık katmaları lazım ki bu oyunun multiplayer kısmı gerçek bir simülasyon olsun.
Mesele aksiyon yapılması değil başka tırlar varken bunun yapılması, daha kötüsü SCS bu sorunun altından hız sınırını katılaştırarak çözmeye çalışıyor, 5 km ile gitsek bile kaza yapabiliriz ama SCS bunun farkında değil.
Mesele aksiyon yapılması değil başka tırlar varken bunun yapılması, daha kötüsü SCS bu sorunun altından hız sınırını katılaştırarak çözmeye çalışıyor, 5 km ile gitsek bile kaza yapabiliriz ama SCS bunun farkında değil.
Bildiğim kadarı ile multiplayer kısmına SCS bakmıyor. Multiplayer kısmını farklı bir geliştirici geliştirdi diye hatırlıyorum yani olayın SCS ile pek alakası yok.