ETS 2 Multiplayer'da kırmızı ışıkta kimse durmuyor

Geçen gün farklı bir şehre yük taşıyordum. Trafik soldan akıyormuş hiç bilmiyorum. Biriyle çarpıştık beni kaydetmiş raporlamış. 3 gün uzaklaştırma almıştım. Öğreneceğim çok şey var.

Yada oyunda kazandığımız paralar bir sunucuya bağlı olacak ve ceza karşılığı ciddi miktarda paramız kesilecek falan. Yani bir şekilde caydırıcılık katmaları lazım ki bu oyunun multiplayer kısmı gerçek bir simülasyon olsun.

Hocam paranın hilesi var ya herkes son model tırla oynuyor oyunda kim parayı takıyor ki :)

Siz kırmızı ışıkta bekliyor musunuz?
Kimse yoksa beklemiyorum. Ama etrafta bir tır dahi olsa durmak gerekir ya da kaza yapmasına sebebiyet vermiyecek şekilde geçmek gerekir.
Trafik soldan akıyormuş
Welcome to England.
tır ile aksiyon mu yaşanır?
Mesele aksiyon yapılması değil başka tırlar varken bunun yapılması, daha kötüsü SCS bu sorunun altından hız sınırını katılaştırarak çözmeye çalışıyor, 5 km ile gitsek bile kaza yapabiliriz ama SCS bunun farkında değil.

@TedeX onun için paralar bir sunucuya bağlı olacak dedim işte. Yani para hilesi diye bir şey olmayacak, yapılamayacak.
Mesele aksiyon yapılması değil başka tırlar varken bunun yapılması, daha kötüsü SCS bu sorunun altından hız sınırını katılaştırarak çözmeye çalışıyor, 5 km ile gitsek bile kaza yapabiliriz ama SCS bunun farkında değil.
Bildiğim kadarı ile multiplayer kısmına SCS bakmıyor. Multiplayer kısmını farklı bir geliştirici geliştirdi diye hatırlıyorum yani olayın SCS ile pek alakası yok.🤔

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı