ETS 2 nasıl multiplayer oynanır?

275713

Hectopat
Makaleler
16
Değerli hocalarım herkese selam, ben ETS 2 aldım Steam'den ama multiplayer nasıl oynanacak bilmiyorum nasıl multiplayer oynayabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video yardımcı olabilir sana istersen de beraber oynarız DC: Xenoglossy#7148

Ben bu videoya göre yapmıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

ekleme: böyle bir video da varmış ama bu farklı.

Öncelikle 2 saat singleplayerde takılmanız gerekiyor sonra buraya kayıt olup Laucher'i indirmeniz lazım TruckersMP

Truckersmp'ye üye olup steam hesabınızı bağlıyorsunuz. Sonra truckersmp üzerinden uygulamayı indirerek indirdiğiniz uygulamadan giriş yapıyorsunuz.

Değerli hocalarım herkese selam, ben ETS 2 aldım Steam'den ama multiplayer nasıl oynanacak bilmiyorum nasıl multiplayer oynayabilirim?

Dostum oncelikle TruckersMP bu siteye gir kayit ol ve uygulamasini indir her zaman ki gibi nasıl program kuruyorsan hepsine Next de otomatik kurulmus olacak. Bak bu cok onemli multiplayer giriceksen eger Truckers MP uygulamasindan gir Steam'den girersen multiplayer a giremezsin. ETS 2 saatin de 2 saat olmasi zorunlu.

Hocam üst videodaki dışında alttaki videodan hiçbir şey anlamadım.
Teşekkür ederim bu yorumu arıyordum hep çok sağ ol kolaylıkla yaparım anlatımınla videoları izledim ama inan hiçbir şey anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…