ETS 2 ne zaman çalışan alınmalı?

Sakin öyle yapma başta yaptım battım başta tek seferlik işlerle para kas sonra al tir öyle 1milyon Euro kastım ondan sonra 4 garaj 9 tır 8 şoför 700.000 Euro nakit param var hilesiz yavaştan gelişiyon zaten şoför bazen 20k bile getiriyor

Kariyer yapıyor isen para kasmaya uğraşma sen südükçe para gelir bide işçi alırsın sen uyuduğun zaman bile onlar çalışıp para kazanır

Son düzenleme:

Şöyle oyunu 1milyon euro param olduğu zaman yeni tır aldım ve de becerilerimi sürekli uzun yol, ekonomik sürüş ve tehlikeli maddelere veriyordum sebebi ise 4000 kmlik yolu 390000 euroya taşıyorum tehlikeli madde olduğu zaman taşıması daha pahalı oluyor ekonomik sürüşte yakıttan tasaruf için. Ve şu anda 25 adet garajım var filom bayağı geniş bir biçimde ( hiçbir hilede kullanılmadı ).

Fast Money kurabilirsin steam üzerinden. Diğer türlü para kazanman çok zor çünkü.
Hocam bu işe girismisse denesin biraz. Ben 3ay aralıksız her gün oynayıp 1milyon Euro yapıp daha sonra tır ve şirket almıştım. Ama oradada 1milyon uçtu gitti. 3ayimi 5dakikada yedim.

Kaza yapınca çok maliyetli olmuyor mu, oyunda keşke kasko sistemi olsa, kaza yapacağım diye içim gidiyor ondan hep firmanın tirini kullanıyorum.

Kaza yapınca çok maliyetli olmuyor mu, oyunda keşke kasko sistemi olsa, kaza yapacağım diye içim gidiyor ondan hep firmanın tirini kullanıyorum.
Oyunu manuel olarak sık sık kaydedin. Ben mesela bir tuş atadım birkac dk de bir basiyorum oyun kaydoluyor. Agir bir kaza yaparsan son kayittan baslatip oyunu devam edersin.

İlk başta zaten bir tane garaj veriyoe onu büyüttüğün zaman ilk önce 3 sonra 5 seviye yapabiliyorsun ilk önce başladığın yerdeki garajı yükselt ve tır meselesine gelirsek düşük tırdan başla 3 tane iveco ya da daha düşük maliyetli araba aldığın zaman paranı sonra bayağı biriktir ve o iveco tırlarını yükselt ya da daha iyi bir marka al.

Oyunu manuel olarak sık sık kaydedin. Ben mesela bir tuş atadım birkac dk de bir basiyorum oyun kaydoluyor. Agir bir kaza yaparsan son kayittan baslatip oyunu devam edersin.

Otomatik kaydetme daha iyi manuel kaydetme bazen unutabiliyorsun kaza meselesine gelince otomatik kayıt ile geri gidebiliyorum daha rahat. Ve tırlar 100 hızını aştığı zaman devrilme olasılığı fazla oluyor.

Otomatik kayıt zaten aktif olacak fakat otomatik kayıt 5 6 dk de bir kayıt aliyor. Manuel olarak 2 3 dk de bir kayit alabilirsin. 5 dk de falan bayagi bir kilometre gidildigi için 5 dk geri gitmek adama bazen koyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…