ETS 2 ne zaman çalışan alınmalı?

Merhaba. ETS 2 de ne zaman çalışan almalıyım? Şu anda seviye 4'üm ve 218.245 param var(TL olarak euroyu seçince 13.447 oluyor). Ayrıca oyunun başında biraz para toplayıp kredi çekip tır almak mantıklı mı? Çalışanlarımı neye göre seçmeliyim ve hangi tırları vermeliyim?
Sakin öyle yapma başta yaptım battım başta tek seferlik işlerle para kas sonra al tir öyle 1milyon Euro kastım ondan sonra 4 garaj 9 tır 8 şoför 700.000 Euro nakit param var hilesiz yavaştan gelişiyon zaten şoför bazen 20k bile getiriyor

Kariyer yapıyor isen para kasmaya uğraşma sen südükçe para gelir bide işçi alırsın sen uyuduğun zaman bile onlar çalışıp para kazanır

Son düzenleme:
Merhaba. ETS 2 de ne zaman çalışan almalıyım? Şu anda seviye 4'üm ve 218.245 param var(TL olarak euroyu seçince 13.447 oluyor). Ayrıca oyunun başında biraz para toplayıp kredi çekip tır almak mantıklı mı? Çalışanlarımı neye göre seçmeliyim ve hangi tırları vermeliyim?

Şöyle oyunu 1milyon euro param olduğu zaman yeni tır aldım ve de becerilerimi sürekli uzun yol, ekonomik sürüş ve tehlikeli maddelere veriyordum sebebi ise 4000 kmlik yolu 390000 euroya taşıyorum tehlikeli madde olduğu zaman taşıması daha pahalı oluyor ekonomik sürüşte yakıttan tasaruf için. Ve şu anda 25 adet garajım var filom bayağı geniş bir biçimde ( hiçbir hilede kullanılmadı ).

Para hilesi falan yapmayın, oyunun zevkini çıkarın. 20 tır, 19 şoför, 20 dorse ve 15 milyon euro para var bende. Sadece sürdüm o kadar. Her zaman mesafe başına en yüksek ücret getiren yükü alın. 1 tır ve 1 dorse alın kendinize. Yük piyasası kısmından iş alın ondan sonra da. Bu şekilde sistemi oturttuktan sonra 1 tır daha alıp şoför alabilirsiniz. Genelde tıbbı aşı en yüksek ücreti getiren yük oluyor. Şoförün zarar ettigi bile oluyor, kâr getirsede aman aman bir kâr olmuyor. Çok da önemli değil yani.

Kaza yapınca çok maliyetli olmuyor mu, oyunda keşke kasko sistemi olsa, kaza yapacağım diye içim gidiyor ondan hep firmanın tirini kullanıyorum.

Kaza yapınca çok maliyetli olmuyor mu, oyunda keşke kasko sistemi olsa, kaza yapacağım diye içim gidiyor ondan hep firmanın tirini kullanıyorum.
Oyunu manuel olarak sık sık kaydedin. Ben mesela bir tuş atadım birkac dk de bir basiyorum oyun kaydoluyor. Agir bir kaza yaparsan son kayittan baslatip oyunu devam edersin.

İlk başta zaten bir tane garaj veriyoe onu büyüttüğün zaman ilk önce 3 sonra 5 seviye yapabiliyorsun ilk önce başladığın yerdeki garajı yükselt ve tır meselesine gelirsek düşük tırdan başla 3 tane iveco ya da daha düşük maliyetli araba aldığın zaman paranı sonra bayağı biriktir ve o iveco tırlarını yükselt ya da daha iyi bir marka al.

Oyunu manuel olarak sık sık kaydedin. Ben mesela bir tuş atadım birkac dk de bir basiyorum oyun kaydoluyor. Agir bir kaza yaparsan son kayittan baslatip oyunu devam edersin.

Otomatik kaydetme daha iyi manuel kaydetme bazen unutabiliyorsun kaza meselesine gelince otomatik kayıt ile geri gidebiliyorum daha rahat. Ve tırlar 100 hızını aştığı zaman devrilme olasılığı fazla oluyor.

İlk başta zaten bir tane garaj veriyoe onu büyüttüğün zaman ilk önce 3 sonra 5 seviye yapabiliyorsun ilk önce başladığın yerdeki garajı yükselt ve tır meselesine gelirsek düşük tırdan başla 3 tane iveco ya da daha düşük maliyetli araba aldığın zaman paranı sonra bayağı biriktir ve o iveco tırlarını yükselt ya da daha iyi bir marka al.

Otomatik kaydetme daha iyi manuel kaydetme bazen unutabiliyorsun kaza meselesine gelince otomatik kayıt ile geri gidebiliyorum daha rahat. Ve tırlar 100 hızını aştığı zaman devrilme olasılığı fazla oluyor.
Otomatik kayıt zaten aktif olacak fakat otomatik kayıt 5 6 dk de bir kayıt aliyor. Manuel olarak 2 3 dk de bir kayit alabilirsin. 5 dk de falan bayagi bir kilometre gidildigi için 5 dk geri gitmek adama bazen koyuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı