EgeAmaBoşYapmayan Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 63 18 Haziran 2020 #1 Umarım doğru yere sormuşumdur. Şimdi ben ETS 2 satın alacağım ama arkadaşlarım yaz indirimini bekle diyorlar, ben ise yaz indiriminin ne zaman olacağını bilmediğimden dolayı buraya sormak istedim. Cevaplarsanız sevinirim.
Umarım doğru yere sormuşumdur. Şimdi ben ETS 2 satın alacağım ama arkadaşlarım yaz indirimini bekle diyorlar, ben ise yaz indiriminin ne zaman olacağını bilmediğimden dolayı buraya sormak istedim. Cevaplarsanız sevinirim.
f1ght3r Megapat Katılım 27 Mayıs 2016 Mesajlar 429 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #11 Steamdb.info sitesine gidiyorsun ve istediğin oyunu yazıp daha önce fiyatı ne kadar düşmüş görebiliyorsun. Artı 0 Eksi
Steamdb.info sitesine gidiyorsun ve istediğin oyunu yazıp daha önce fiyatı ne kadar düşmüş görebiliyorsun.
KS KS EgeAmaBoşYapmayan Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 63 18 Haziran 2020 #12 f1ght3r dedi: Steamdb. İnfo sitesine gidiyorsun ve istediğin oyunu yazıp daha önce fiyatı ne kadar düşmüş görebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Orada yazan fiyatlar o fiyata düşeceği anlamına mı geliyor acaba tam olarak anlayamadım cevplarsanız sevinirim. Artı 0 Eksi
f1ght3r dedi: Steamdb. İnfo sitesine gidiyorsun ve istediğin oyunu yazıp daha önce fiyatı ne kadar düşmüş görebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Orada yazan fiyatlar o fiyata düşeceği anlamına mı geliyor acaba tam olarak anlayamadım cevplarsanız sevinirim.
f1ght3r Megapat Katılım 27 Mayıs 2016 Mesajlar 429 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #13 Şu ana kadar en düşük kaç liraya düştüğünü gösteriyor. Yaz ve kış indirimlerinde orada yazan fiyatlara düşer. Çok fazla oynamaz. Artı 0 Eksi
Şu ana kadar en düşük kaç liraya düştüğünü gösteriyor. Yaz ve kış indirimlerinde orada yazan fiyatlara düşer. Çok fazla oynamaz.