ETS 2 ne zaman indirime girer?

Umarım doğru yere sormuşumdur. Şimdi ben ETS 2 satın alacağım ama arkadaşlarım yaz indirimini bekle diyorlar, ben ise yaz indiriminin ne zaman olacağını bilmediğimden dolayı buraya sormak istedim. Cevaplarsanız sevinirim.

ben aralık ayında 9 tlye almıştım yaz indirimlerinde de o civara düşer diye düşünüyorum.amerikadaki olaylar olmasaydı haziranın başında başlayacaktı yaz indirimi ama ertelendi.ne zaman olur bilmiyorum ama o zaman indirime girer.ben de witcher 3 ve detroit almak için yaz indirimlerini bekliyorum

@fivetonsofdarkness Dostum, yanlış biliyorsun. Steam Yaz İndirimleri her zaman 21-27 Haziran haftası başlar ve 2 hafta sürer. Yıllardır Steam kullanıyorum hiç Haziran başında başladığını görmedim. :)
kusura bakmayın yanlış biliyor olabilirim.olaylar yüzünden ertelendiğini biliyorum sadece.internette gördüğüm bir siteden hatırladığım kadarıyla söyledim.emin değilim diye belirtmeyi unutmuşum :)

Umarım doğru yere sormuşumdur. Şimdi ben ETS 2 satın alacağım ama arkadaşlarım yaz indirimini bekle diyorlar, ben ise yaz indiriminin ne zaman olacağını bilmediğimden dolayı buraya sormak istedim. Cevaplarsanız sevinirim.
Yanıt yazan herkes e çok teşekkür ederim
Yaz indirimlerinde tüm DLC'leriyle beraber indirime girer. 25 Haziran'da başlaması planlanıyor yaz indirimlerinin.

Merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim birkaç sorum daha olacak.
Playerunknown's battlegrounds kaç ₺'ye düşer veya düşer mi?
City Car Driving kaç ₺'ye düşer?
Rust kaç ₺'ye düşer?
Town of salem kaç ₺'ye düşer.
ETS 2 kaç ₺'ye düşer?
Cevaplarsanız sevinirim.
Merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim birkaç sorum daha olacak.
Playerunknown's battlegrounds kaç ₺'ye düşer veya düşer mi?
City Car Driving kaç ₺'ye düşer?
Rust kaç ₺'ye düşer?
Town of salem kaç ₺'ye düşer.
ETS 2 kaç ₺'ye düşer?
Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı