ETS 2 Online'da mod nasıl yapılır?

Daha fazla  
Herkese merhaba. ETS 2'de multiplayer moda girdiğimde diğer oyuncularda skin modlanmış kamyonlar ve benzeri şeyler var, ben mod yapmaya çalıştığım zaman multiplayer modda mod yöneticisi açılmıyor. Bunu yapanlar nasıl yapıyor nasıl yapabilirim? Teşekkürler.

Herkese merhaba. ETS 2'de multiplayer moda girdiğimde diğer oyuncularda skin modlanmış kamyonlar ve benzeri şeyler var, ben mod yapmaya çalıştığım zaman multiplayer modda mod yöneticisi açılmıyor. Bunu yapanlar nasıl yapıyor nasıl yapabilirim? Teşekkürler.
Buna kodlama diyorlar yapanlar. Nasıl yapıldığını bilmiyorum fakat mod yöneticisinden değil onu biliyorum en azından. Bir de alınacak risk değil bence bazı kodlamalar ban sebebi.

O cidden baya zor oyunun configindeki herşeyi karıştırmanız gerekiyor girilecek zahmrt değil hiç. İyi bir modifiye istiyorsanız ve sağlıklı gözükmesini istiyorsanız dlcleri alın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı