ETS 2 oynarken Gigabyte RX570 ekran kartından ses geliyor

Rx 570

Hectopat
Katılım
30 Eylül 2020
Mesajlar
1.524
Çözümler
15
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Amd Ryzen 3 3200G | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H | SSD: Samsung 970 Evo Plus 250gb, Adata SU630 240gb | HDD: WDblue 320gb
Cinsiyet
Erkek
Sadece ETS 2 oynarken yapıyor ayarlardan dikey eşitlemeyi kapattığım zaman Gigabyte RX570 kartımdan biraz yüksek şekilde sinek vızıltısı gibi bir ses geliyor. Ve böyle oynamaya devam edersem ekran kartımın fan hızları artıyor. GTA 5 veya CS:GO'da yapmıyor ayarlar Ultra düzeyde. Coil Whine olabilir mi?
 
Muhtemelen o dur. Ses kaydı gönderebilirseniz değerlendirmenizde yardımcı olabiliriz. Garantiye gönderirseniz de muhtemelen sonuç alamazsınız, kusur olarak kabul etmemişlerdi bendekini.
 
Merhabalar hocam rx 5700 xt kartım var geçtiğimiz ay bende bi ets2 indirip oynamak istemiştim aynı vızıltı bende de vardı psu'dan mı geliyor karttan mı geliyor çözemedim.
Amd radeon ayarlar kısmından ets2 oyunu için özel performans ayarı yapıp ekran kartının çektiği voltaj değerini düşürdüm ses kesildi sanırım ets2 ile alakalı bir durum oyun açılırken çok fazla voltaj çekiyor ve ekran kartından ince tiz bir ses geliyor
 
Merhabalar hocam RX 5700 XT kartım var geçtiğimiz ay bende bir ETS 2 indirip oynamak istemiştim aynı vızıltı bende de vardı PSU'dan mı geliyor karttan mı geliyor çözemedim.
AMD Radeon ayarlar kısmından ETS 2 oyunu için özel performans ayarı yapıp ekran kartının çektiği voltaj değerini düşürdüm ses kesildi sanırım ETS 2 ile alakalı bir durum oyun açılırken çok fazla voltaj çekiyor ve ekran kartından ince tiz bir ses geliyor.

Oyunlar açılırken aynı sorun bende oluyor ama düzeliyor. Sadece ETS 2'de düzelmiyor. Eğer ekran kartından geliyor ise Coil Whine olabilir.
 
Oyunlar açılırken aynı sorun bende oluyor ama düzeliyor. Sadece ETS 2'de düzelmiyor. Eğer ekran kartından geliyor ise Coil Whine olabilir.
Coil Whine değil hocam ets2 açılış ekranı oyun menüsünde fps sınırlaması yok bu yüzden kart çok yüke biniyor ets2 için fps sabitlemek sorunu çözecektir ya da yukarıda bahsettiğim gibi ets için özel bir ayar yapmak gerekiyor çoğu ekran kartında bu sorun varmış zaten ets2 için.
 

Geri
Yukarı