BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #1 ETS 2'ye giriyorum ama oyuna devam et tuşuna basamıyorum. Oyun orijinal mümkünse vereceğiniz çözümler için internet gerekmesin.
ETS 2'ye giriyorum ama oyuna devam et tuşuna basamıyorum. Oyun orijinal mümkünse vereceğiniz çözümler için internet gerekmesin.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 15 Haziran 2020 #2 Bence sil yükle. Küçük bir oyun zaten. Onun dışında bütünlüğü doğrulayabilirsin. Artı 0 Eksi
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 15 Haziran 2020 #3 Devam et tuşundan ziyade profilinize tıklayarak da girebilirsiniz. Mod yüklüyse devredışı bırakıp deneyin. Başka bir profil oluşturup girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Devam et tuşundan ziyade profilinize tıklayarak da girebilirsiniz. Mod yüklüyse devredışı bırakıp deneyin. Başka bir profil oluşturup girmeyi deneyin.
KS KS BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #4 Erdem Çolakoğlu dedi: Devam et tuşundan ziyade profilinize tıklayarak da girebilirsiniz. Mod yüklüyse devredışı bırakıp deneyin. Başka bir profil oluşturup girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... O ekran da donuyor hiçbir şeye tıklanmıyor. Mod yüklü değil. Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Bence sil yükle. Küçük bir oyun zaten. Onun dışında bütünlüğü doğrulayabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnternet mobil veri. Dosya doğrulama için internet lazım mı ? Artı 0 Eksi
Erdem Çolakoğlu dedi: Devam et tuşundan ziyade profilinize tıklayarak da girebilirsiniz. Mod yüklüyse devredışı bırakıp deneyin. Başka bir profil oluşturup girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... O ekran da donuyor hiçbir şeye tıklanmıyor. Mod yüklü değil. Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Bence sil yükle. Küçük bir oyun zaten. Onun dışında bütünlüğü doğrulayabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnternet mobil veri. Dosya doğrulama için internet lazım mı ?
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 16 Haziran 2020 #5 BayJax dedi: O ekran da donuyor hiçbir şeye tıklanmıyor. Mod yüklü değil. İnternet mobil veri. Dosya doğrulama için internet lazım mı ? Genişletmek için tıkla... Sanırım. Artı 0 Eksi
BayJax dedi: O ekran da donuyor hiçbir şeye tıklanmıyor. Mod yüklü değil. İnternet mobil veri. Dosya doğrulama için internet lazım mı ? Genişletmek için tıkla... Sanırım.