İş yaparak.Arkadaşlar merhaba. ETS 2'de para nasıl kasılır acaba?
Onu bende biliyorumda çok düşük değil mi ücretler o kadar saat yol gitmemi istiyor 200-300 bin veriyorİş yaparak.
Gittikçe artıyor diye biliyorum ben.Onu bende biliyorumda çok düşük değil mi ücretler o kadar saat yol gitmemi istiyor 200-300 bin veriyor
Arkadaşlar merhaba. ETS 2'de para nasıl kasılır acaba?
Atölyede Fast money gibi bi paket vardı ben onu indirip kurmuştum , misal normalde 10.000€ veren iş , mod sayesinde 150.000-200.000€ gibi rakamlara çıkıyordu ama böyle olunca hemen herşeyin sahibi oluyorsun ve oyunun tadı çıkmıyor bilgin olsun.Arkadaşlar merhaba. ETS 2'de para nasıl kasılır acaba?
Atölyede Fast money gibi bir paket vardı ben onu indirip kurmuştum, misal normalde 10.000€ veren iş, mod sayesinde 150.000-200.000€ gibi rakamlara çıkıyordu ama böyle olunca hemen her şeyin sahibi oluyorsun ve oyunun tadı çıkmıyor bilgin olsun.
Gittikçe artıyor diye biliyorum ben.
Para hilesi yapsan ban yemezsin.Reis zaten yola gitmek için oynuyorum istedigim araçla istedigim modifiyeyi yapıp gitsem fenamı olur :d
Hile yapsak peki ban sistemi nasıl bu oyunda
Para hilesi yapsan ban yemezsin.
Önerirsem uyarı yer miyim bilmiyorum ama inşallah yemem. Cheat Engine diye bir uygulama ile yapabilirsiniz.O zaman birazcık yapalım borç batağına girdik önerdigin hile var mı videosu falan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.