ETS 2 para ve seviye hilesi nasıl yapılıyor?

Belgelerdeki ETS 2 klasöründen Config. CFG dosyasını not defteri ile açın ve bul kısmına gelin ardından, uset g_console yazıp bula tıklayın. Bulduktan sonra tırnak içerisindeki değer 0 olacaktır, onu 1 yapıp kaydedin. Ardından klavyenizde "ESC" tuşunun altında olan tırnak işareti tuşuna basın, konsol açılacaktır. Tam olarak anlamadıysanız rehber video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediklerini yaptım ama konsol açılmıyor

Tır sürme bölümünde olduğunuzdan emin olun. Ve "ESC" altındaki tuşa basın. Sorun hala çözülmediyse başka kaynaklara bakabilirsiniz.

Evet tır sürme bölümündeyim ve "é" tuşuna basıyorum ama açılmıyor

Tır sürme bölümünde olduğunuzdan emin olun. Ve "ESC" altındaki tuşa basın. Sorun hala çözülmediyse başka kaynaklara bakabilirsiniz.

"é" Tuşuna bastığımda oyun donuyor tekrar bastığımda oyun devam ediyor anlamadım ne olduğunu

Şimdi oyuna girin, profilinizden yeni bir Save alın, ardından sll decrypt ile aldığınız son Save'in Game dosyasını açıp istediğiniz şeyi yapın. (hangisinin aldığınız son Save olduğunu görmek için son değiştirilme tarihine bakın)

Hala bu şekilde düzelmedi

Ekran Alıntısı.PNG

SLL Decrypt dosyanızda değişiklik olabilir. Başka bir video daha buldum isterseniz bir bakın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ek olarak benim kullandığım SII Decrypt dosyası buydu:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı