W WOLPA Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 112 2 Nisan 2021 #1 Euro Truck Simulator 2 oyununda Pro mods'u kurmak istiyorum fakat olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2021
Euro Truck Simulator 2 oyununda Pro mods'u kurmak istiyorum fakat olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
XeYn01 Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 105 Yer Yıllardır Açılmayan Bir Çekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #2 WOLPA dedi: Euro Truck Simulator 2 oyununda Pro Mods'u kurmak istiyorum fakat olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 954679 Genişletmek için tıkla... Bunu ile ilgili YouTube de videolar bulabilirsin. Ve ya mod bozuk olabilir eğer oyunu korsan ise olabilir. WOLPA dedi: Euro Truck Simulator 2 oyununda Pro Mods'u kurmak istiyorum fakat olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 954679 Genişletmek için tıkla... Modun sürümü ile oyunun sürümü uyuşmuyor olabilir bir sürü nedeni var. Artı 0 Eksi
WOLPA dedi: Euro Truck Simulator 2 oyununda Pro Mods'u kurmak istiyorum fakat olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 954679 Genişletmek için tıkla... Bunu ile ilgili YouTube de videolar bulabilirsin. Ve ya mod bozuk olabilir eğer oyunu korsan ise olabilir. WOLPA dedi: Euro Truck Simulator 2 oyununda Pro Mods'u kurmak istiyorum fakat olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 954679 Genişletmek için tıkla... Modun sürümü ile oyunun sürümü uyuşmuyor olabilir bir sürü nedeni var.
KS KS W WOLPA Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 112 3 Nisan 2021 #3 XeYn01 dedi: Bunu ile ilgili YouTube de videolar bulabilirsin. Ve ya mod bozuk olabilir eğer oyunu korsan ise olabilir. Modun sürümü ile oyunun sürümü uyuşmuyor olabilir bir sürü nedeni var. Genişletmek için tıkla... korsan değil yeni indirdim ama başıma geliyor işte anlayamadım ama teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
XeYn01 dedi: Bunu ile ilgili YouTube de videolar bulabilirsin. Ve ya mod bozuk olabilir eğer oyunu korsan ise olabilir. Modun sürümü ile oyunun sürümü uyuşmuyor olabilir bir sürü nedeni var. Genişletmek için tıkla... korsan değil yeni indirdim ama başıma geliyor işte anlayamadım ama teşekkür ederim.