Elthari0N Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 ETS 2 belgelerde profilde saveim gözükmüyor. Quick save alınca hiçbir yere gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2023
Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 25 Kasım 2023 #2 Elthari0N dedi: ETS 2 belgelerde profilde saveim gözükmüyor. Quick save alınca hiçbir yere gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ne için kullanacaksınız acaba profil saveyi? Eğer yedekleyecekseniz stream otomatik yedekliyor. Artı 0 Eksi
Elthari0N dedi: ETS 2 belgelerde profilde saveim gözükmüyor. Quick save alınca hiçbir yere gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ne için kullanacaksınız acaba profil saveyi? Eğer yedekleyecekseniz stream otomatik yedekliyor.
KS KS Elthari0N Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #3 Sıradan Bir Salih dedi: Ne için kullanacaksınız acaba profil saveyi? Eğer yedekleyecekseniz stream otomatik yedekliyor. Genişletmek için tıkla... Tır kodlamak istiyorum. Artı 0 Eksi
Sıradan Bir Salih dedi: Ne için kullanacaksınız acaba profil saveyi? Eğer yedekleyecekseniz stream otomatik yedekliyor. Genişletmek için tıkla... Tır kodlamak istiyorum.
Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 25 Kasım 2023 #4 Elthari0N dedi: Tır kodlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Elthari0N dedi: Tır kodlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakabilirsiniz.
KS KS Elthari0N Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #5 Sıradan Bir Salih dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu videodan bakıyordum zaten profilde saveim gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Sıradan Bir Salih dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu videodan bakıyordum zaten profilde saveim gözükmüyor.