E emre.sahin Hectopat Katılım 28 Kasım 2016 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #1 Yeni PC topladım, normal oyunlar açılıyor ama Euro Truck Similator ve American Truck Similatör oyunlarına girince iki oyunda aynı hatayı veriyor, donuyor ancak PC resetleyince kendine geliyor yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2017
Yeni PC topladım, normal oyunlar açılıyor ama Euro Truck Similator ve American Truck Similatör oyunlarına girince iki oyunda aynı hatayı veriyor, donuyor ancak PC resetleyince kendine geliyor yardım edin.
M Mrtzkyldz Hectopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 527 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #2 Oyunlar Orijinal mi ? Artı 0 Eksi
ne carsafi ya Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 723 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 26 Haziran 2019 #3 [Çözüm] ETS 2 Profil Ekranında Donma - Technopat Sosyal Sayfamda çözüm var bakabilirsin çalışmaktadır. Artı 0 Eksi
[Çözüm] ETS 2 Profil Ekranında Donma - Technopat Sosyal Sayfamda çözüm var bakabilirsin çalışmaktadır.