Çözüm ETS 2 Profil Ekranında Donma

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ne carsafi ya

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yok
Merhabalar. ETS 2 de ilk yüklediğinizde bir profil oluşturmamız gerekmektedir. Fakat oyun kendisi profil oluşturma ekranına attığında oyun donuyor. Bir bakıyorsunuz görev yöneticisine, yanıt vermiyor yazıyor. Bu sorunu genellikle korsan arkadaşlar yaşamaktadır. Ama orjinal oyun alıp da yaşayanlar var. İlk olarak konunun altındaki %100 bitmiş 1.11 save (kayıt) var. Bu tarihte herhalde 1.20 sürümünün altında sürüme sahip olan yoktur.

1. İlk olarak belgeler'e giriyoruz
2. Belgeler'de Euro Truck Simulator 2 klasörünü buluyoruz.
3. Euro Truck Simulator 2 klasöründe profiles klasörünü buluyoruz.
4. İçi boş olacaktır.
5. Konunun sonunda verdiğim linkten uyumsuz profili indiriyoruz.
6. İndirilenler bölümünde Level100 diye bir rar buluyoruz.
7. Rar'ı WinRaR veya 7-Zip ile açıyoruz. (Varsa WinRar kullanın)
8. Rar'ın içindeki Level 100 klasörüne giriyoruz.
9. Level 100 klasörünün içindeki 4A75616E204D617274696E klasörünü Euro Truck Simulator 2 klasöründeki profiles klasörüne atıyoruz.
10. Oyuna giriyoruz. Ekranımıza bir tane profil olacak. Üstünde Eksik DLC, oyunu yenileyin veya uyumsuz profil diye bir yazı gelecek. Aşağıda oyuna devam et diye bir buton olacak. Ona basın. Sonra bize bir ekran çıkacak. o ekranın altında otomatik kayıtları göster diye bir buton olacak. O butona bastıktan sonra tek tek otomatik kayıtları silin. = Bu kadar uğraştırmaya gerek yoktu :=) Sadece profiles klasörünün içine girip save klasörünü silin.
11. Bu dediklerimi yaptıktan sonra oyuna girip profile girin. Sizi otomatik olarak basit otomatik, gerçek otomatik, sıralı ve H-vites yazılarının olduğu bir yere atacak. Siz kendi vites türünüzü seçin.
12. Bir süre sonra başlangıç şehrini seçme yerine atacak. Şehrinizi seçtikten sonra oyunu sorunsuz oynayabileceksiniz.
Save (kayıt) linki : Level100.rar dosyasını indir - download

İyi oyunlar, İyi tırcılıklar :)

NOT: Çözüm çalıntı değildir, tam olarak bana aittir. Ayrıca mod kurabilirsiniz sorun çıkmaz.

Son düzenleme:
İyi hoş güzelde save dosyalarını silip oyun dilini ispanyolcaya değilde tr ye çevirip atsaydın keşke yarım yamalak olmuş ama oldu sonucta
2014 yılından beri üyeyimilk mesajımı sana attım bak bu kötü sunum için :)

İyi hoş güzelde save dosyalarını silip oyun dilini ispanyolcaya değilde tr ye çevirip atsaydın keşke yarım yamalak olmuş ama oldu sonucta
2014 yılından beri üyeyimilk mesajımı sana attım bak bu kötü sunu
2014 yılından beri üyeyimilk mesajımı sana attım bak bu kötü sunum için :)
aga ispanyolca oldu benimkide beynim yandı nasıl düzelticem

Technopat Haberler

Geri
Yukarı