Çözüldü ETS 2 profil seçtikten sonra kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyuna girişte profilimi seçtikten sonra hata vermeden kapanıyor. Yüklediğim modları sildim ve tekrar denedim ama düzelmedi. Olay görüntüleyicisi raporunu aşağıya bırakıyorum.
Hatalı uygulama adı: eurotrucks2.exe, sürüm: 1.38.1.3, zaman damgası: 0x5f316123
Hatalı modül adı: eurotrucks2.exe, sürüm: 1.38.1.3, zaman damgası: 0x5f316123
Özel durum kodu: 0xc0000005
Hata uzaklığı 0x0000000000473845
Hatalı işlem kimliği: 0x1d18
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01d687706acf9428
Hatalı uygulama yolu: D:\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x64\eurotrucks2.exe
Hatalı modül yolu: D:\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x64\eurotrucks2.exe
Rapor kimliği: 67d34c2f-8526-48d9-861e-6af73fe10517
Hatalı paket tam adı:
Hatalı paketle ilgili uygulama kimliği:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
C:\Users\bente\Documents\Euro Truck Simulator 2

Bu konumun yedeğini alıp silmeyi de dene. Açıkçası fikrim yok, raporda ekran kartı sürücüsüyle ilgili bir şeyler gözüme çarptı fakat alakası olmayabilir.
Üzgünüm, rapordan ve dosyadan pek bir şey bulamadım. Daha bilgili birini etiketleyelim.

@Recep Baltaş

Ondan cevap gelene kadar DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.

Üzgünüm, rapordan ve dosyadan pek bir şey bulamadım. Daha bilgili birini etiketleyelim.

@Recep Baltaş

Ondan cevap gelene kadar DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.

Eğer ekran kartı sürücüsü ile ilgili olsaydı diğer oyunlarımda hata vermez miydi?

Bu konumun yedeğini alıp silmeyi de dene. Açıkçası fikrim yok, raporda ekran kartı sürücüsüyle ilgili bir şeyler gözüme çarptı fakat alakası olmayabilir.
Ekran kartı sürücüsüne güncelleme gelmiş. Güncelledim ama sorun hala aynı. Yarın DDU ile kaldırıp tekrar yüklemeyi düşünüyorum.

Konumun yedeğini alıp sildikten sonra oyun açıldı. Kontrol ettiğimde profilime girebildim ve bıraktığım gibi duruyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı