ETS 2 ProMods güvenli mi?

cemal arslan

Decapat
Daha fazla  
ETS 2'deki tüm DLC'leri aldım fakat ProMods kurmam gerekiyor. Çünkü kirkenes maden yolunda sürmek istiyorum. İndirme yapacakken 9 dosyayı da ayrı ayrı indirmem gerekiyor ve her dosya arasında 5 dakika bekletiyor. Ayrıca dosyalar hata veriyor bende para verip yapmak istiyorum. Türkiye satışları için bir web site daha yapmışlar bende oradan 40 TL verip alacaktım fakat bunun herhangi bir sakıncası olur mu bilmiyorum. Papara kullanıyorum bir ceza vesaire gelir mi?

Sakıncası yok, TR ödeme sistemi gelmediği zaman almıştık o zamanda bir problem yaşamadık. Papara tarafında da illegal bir işlem olmadığı için sorun olmayacaktır. Fakat bence değmez 40₺ için çünkü ücretsiz erişimi bulunuyor. Free Download Manager, IDM ya da VPN ile işlem yapabilirsiniz. FDM ile indirme sırasına koyup bekliyorduk kısa bir süre. Halen destekliyor mu bu tür bir indirme yöntemini bilmiyorum fakat denemekten zarar gelmez gibi.

Hocam benim bildiğim Papara sadece yasal olmayan şeylerden dolayı ceza kesiyor, site yasadışı değilse neden sorun olsun ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı