Silverhandim
Picopat
ProMods için tüm DLC'leri satın alacaktım ama West balkans gerekiyor mu?
YouTube'da bu DLC'nin gerekmediğini gördüm ama biriside gerekiyor demiş. O yüzden sormak istedim.
YouTube'da bu DLC'nin gerekmediğini gördüm ama biriside gerekiyor demiş. O yüzden sormak istedim.
ProMods için tüm DLC'leri satın alacaktım ama West balkans gerekiyor mu?
YouTube da bu DLC'nin gerekmediğini gördüm ama biriside gerekiyor demiş. O yüzden sormak istedim.Tüm MAP DLC paketlerini almanız gerekli.
YouTube da bu DLC'nin gerekmediğini gördüm ama biriside gerekiyor demiş. O yüzden sormak istedim.Tüm DLC'ler gerekiyor Steam'da satılan.
Çok pahalıya geliyor ya o şekilde. 10 Dolar daha vermek gerekecek o şekilde. Acayip bir sistem.Anladım. Son çıkan Yunanistan DLC'si sanırım o dahil olmak üzere Steam platformundaki tüm map DLC'leri kütüphanenizde olması gerekmekte aksi taktirde giriş yapamıyorsunuz.
Çok pahalıya geliyor ya o şekilde. 10 dolar daha vermek gerekecek o şekilde. Acayip bir sistem.
Anladım dostum. Deneyim etmek istiyordum ProMods'u ama şimdilik bunları alayım öyleyse diğerlerini daha sonra alırım. En azından bunlar bulunsunEvet baktığımızda çok garip bir sistem fakat ProMods kirkenes maden gibi yerleri tasarlarken o DLC'nin içinden bir şeyler aldığı için mecburen o DLC'yi almanız gerekiyor. Bir nevi para tuzağı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.