Çözüldü ETS 2 ProMods için West Balkans DLC gerekli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Silverhandim

Picopat
ProMods için tüm DLC'leri satın alacaktım ama West balkans gerekiyor mu?

Çözüm
YouTube'da bu DLC'nin gerekmediğini gördüm ama biriside gerekiyor demiş. O yüzden sormak istedim.

YouTube'da bu DLC'nin gerekmediğini gördüm ama biriside gerekiyor demiş. O yüzden sormak istedim.

Anladım. Son çıkan Yunanistan DLC'si sanırım o dahil olmak üzere Steam platformundaki tüm map DLC'leri kütüphanenizde olması gerekmekte aksi taktirde giriş yapamıyorsunuz.

Anladım. Son çıkan Yunanistan DLC'si sanırım o dahil olmak üzere Steam platformundaki tüm map DLC'leri kütüphanenizde olması gerekmekte aksi taktirde giriş yapamıyorsunuz.

Çözüm
Çok pahalıya geliyor ya o şekilde. 10 Dolar daha vermek gerekecek o şekilde. Acayip bir sistem.

Çok pahalıya geliyor ya o şekilde. 10 dolar daha vermek gerekecek o şekilde. Acayip bir sistem.

Evet baktığımızda çok garip bir sistem fakat ProMods kirkenes maden gibi yerleri tasarlarken o DLC'nin içinden bir şeyler aldığı için mecburen o DLC'yi almanız gerekiyor. Bir nevi para tuzağı.

Evet baktığımızda çok garip bir sistem fakat ProMods kirkenes maden gibi yerleri tasarlarken o DLC'nin içinden bir şeyler aldığı için mecburen o DLC'yi almanız gerekiyor. Bir nevi para tuzağı.
Anladım dostum. Deneyim etmek istiyordum ProMods'u ama şimdilik bunları alayım öyleyse diğerlerini daha sonra alırım. En azından bunlar bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…