ETS 2 Satın Alma

Mithril_Ithilien

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kanada
Daha fazla  
Meslek
Elekrik Elektronik Mühendisi
Merhabalar, ben uzun süre Ets 2 oynadım ancak oyun orjinal değildi. Oyunda ara sıra fps düşmeleri oluyordu, bazen takılıyor 2 saniye öyle kalıyor sonra devam ediyordu ama ortalama 30 fps alıyordum yüksek ayarlarda. Şimdi oyunu satın almak istiyorum, bu yüzden en son deneme sürümünü indirip kurdum. Her ayar yüksekte ve ölçeklendirme %150 iken 35 fps alıyorum. Önceden olan fps düşmeleri olmadı deneme sürümünde.
Sistemim i7 4700MQ ve GTC 765M Win 8.1.
Bu değerler normal mi ve oyunu en ucuz nereden satın alabilirim ve oyunu multiplayer oynamak için ek ücret ödemem gerekir mi?

Steam'de Collector's Bundle farkı nedir aceba ve multiplayer oynayabilir miyim Collector's Bundle aldığım zaman?

İçerisinde ETS 2 için çıkmış tema, harita, araç tarzı oyunla alakalı paketlerin de dahil olduğu koleksiyoncu sürümü. Evet, oynayabilirsiniz. Normal ETS 2'yi de Multi player oynayabileceğinizi düşünüyorum. Ama para vermişken 5 tl daha fazla verip oyuna dair her paketi de satın alın Collector's Bundle ile.

İçerisinde ETS 2 için çıkmış tema, harita, araç tarzı oyunla alakalı paketlerin de dahil olduğu koleksiyoncu sürümü. Evet, oynayabilirsiniz. Normal ETS 2'yi de Multi player oynayabileceğinizi düşünüyorum. Ama para vermişken 5 tl daha fazla verip oyuna dair her paketi de satın alın Collector's Bundle ile.
Teşekkürler alıp deneyeyim. En azından anlık fps düşmelerinden vs kutulurum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı