OLİTA HAYDAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 1.006 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İstanbul, İzmir, Antalya, Moskova 10 Şubat 2020 #1 Çoktan beridir bir save dosyam vardı ve bu save dosyasını oyunu güncelledikten sonra yükleyemiyorum. Acaba neden? Full save dosyasıydı.
Çoktan beridir bir save dosyam vardı ve bu save dosyasını oyunu güncelledikten sonra yükleyemiyorum. Acaba neden? Full save dosyasıydı.
Çözüm OLİTA HAYDAR 11 Şubat 2020 tristessehivernale dedi: Bende Cloud açıktı fakat yine de Belgelerim'e atarak yüklüyordum. İlginç bir durum.. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Steam Cloud ayarını kapattım, belgelerime girip gerekli save dosyasını attım. Sonra Steam Cloud' u açtım ve oyunuma devam ettim.
tristessehivernale dedi: Bende Cloud açıktı fakat yine de Belgelerim'e atarak yüklüyordum. İlginç bir durum.. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Steam Cloud ayarını kapattım, belgelerime girip gerekli save dosyasını attım. Sonra Steam Cloud' u açtım ve oyunuma devam ettim.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.045 Makaleler 63 Çözümler 171 10 Şubat 2020 #2 Steam Cloud'a mı yükleyemiyorsunuz yoksa Belgeler üzerinden mi? Artı 0 Eksi
KS KS OLİTA HAYDAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 1.006 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İstanbul, İzmir, Antalya, Moskova 11 Şubat 2020 #3 tristessehivernale dedi: Steam Cloud'a mı yükleyemiyorsunuz yoksa Belgeler üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Belgelerimden yükleyemiyorum. Oyuna uzun zamandır girmiyorum. Eskiden belgelerimden herhangi bir save yükleyebiliyordum. Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Steam Cloud'a mı yükleyemiyorsunuz yoksa Belgeler üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Belgelerimden yükleyemiyorum. Oyuna uzun zamandır girmiyorum. Eskiden belgelerimden herhangi bir save yükleyebiliyordum.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.045 Makaleler 63 Çözümler 171 11 Şubat 2020 #4 Belgelerimden yükleme işi en kolayı. Oyuna bir kez girin, klasörleri oluşsun. Ardından save'i, "profiles" klasörüne atın. Artı 0 Eksi
Belgelerimden yükleme işi en kolayı. Oyuna bir kez girin, klasörleri oluşsun. Ardından save'i, "profiles" klasörüne atın.
KS KS OLİTA HAYDAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 1.006 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İstanbul, İzmir, Antalya, Moskova 11 Şubat 2020 #5 tristessehivernale dedi: Belgelerimden yükleme işi en kolayı. Oyuna bir kez girin, klasörleri oluşsun. Ardından save'i, "profiles" klasörüne atın. Genişletmek için tıkla... Sayın moderatörüm, onu yapıyorum ama ETS' nın profilinde gözükmüyor. Oyun orijinal. Sanki yeni başlamış gibi oyuna başlatıyor. tristessehivernale dedi: Belgelerimden yükleme işi en kolayı. Oyuna bir kez girin, klasörleri oluşsun. Ardından save'i, "profiles" klasörüne atın. Genişletmek için tıkla... Cloud problemi herhalde... Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Belgelerimden yükleme işi en kolayı. Oyuna bir kez girin, klasörleri oluşsun. Ardından save'i, "profiles" klasörüne atın. Genişletmek için tıkla... Sayın moderatörüm, onu yapıyorum ama ETS' nın profilinde gözükmüyor. Oyun orijinal. Sanki yeni başlamış gibi oyuna başlatıyor. tristessehivernale dedi: Belgelerimden yükleme işi en kolayı. Oyuna bir kez girin, klasörleri oluşsun. Ardından save'i, "profiles" klasörüne atın. Genişletmek için tıkla... Cloud problemi herhalde...
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.045 Makaleler 63 Çözümler 171 11 Şubat 2020 #6 Bende Cloud açıktı fakat yine de Belgelerim'e atarak yüklüyordum. İlginç bir durum.. Artı 0 Eksi
KS KS OLİTA HAYDAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 1.006 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İstanbul, İzmir, Antalya, Moskova 11 Şubat 2020 #7 tristessehivernale dedi: Bende Cloud açıktı fakat yine de Belgelerim'e atarak yüklüyordum. İlginç bir durum.. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Steam Cloud ayarını kapattım, belgelerime girip gerekli save dosyasını attım. Sonra Steam Cloud' u açtım ve oyunuma devam ettim. Artı 0 Eksi Çözüm
tristessehivernale dedi: Bende Cloud açıktı fakat yine de Belgelerim'e atarak yüklüyordum. İlginç bir durum.. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Steam Cloud ayarını kapattım, belgelerime girip gerekli save dosyasını attım. Sonra Steam Cloud' u açtım ve oyunuma devam ettim.