Çoktan beridir bir save dosyam vardı ve bu save dosyasını oyunu güncelledikten sonra yükleyemiyorum. Acaba neden? Full save dosyasıydı.
Sorunu çözdüm. Steam Cloud ayarını kapattım, belgelerime girip gerekli save dosyasını attım. Sonra Steam Cloud' u açtım ve oyunuma devam ettim.Bende Cloud açıktı fakat yine de Belgelerim'e atarak yüklüyordum. İlginç bir durum..
Belgelerimden yükleyemiyorum. Oyuna uzun zamandır girmiyorum. Eskiden belgelerimden herhangi bir save yükleyebiliyordum.Steam Cloud'a mı yükleyemiyorsunuz yoksa Belgeler üzerinden mi?
Sayın moderatörüm,Belgelerimden yükleme işi en kolayı. Oyuna bir kez girin, klasörleri oluşsun. Ardından save'i, "profiles" klasörüne atın.
Cloud problemi herhalde...Belgelerimden yükleme işi en kolayı. Oyuna bir kez girin, klasörleri oluşsun. Ardından save'i, "profiles" klasörüne atın.
Sorunu çözdüm. Steam Cloud ayarını kapattım, belgelerime girip gerekli save dosyasını attım. Sonra Steam Cloud' u açtım ve oyunuma devam ettim.Bende Cloud açıktı fakat yine de Belgelerim'e atarak yüklüyordum. İlginç bir durum..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.