Çözüldü ETS 2 Save edit için game dosyasına giriş yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar ben save edit yapmak için oyunu hızlı kaydedip game dosyasını "SII_Decrypt" dosyasına sürükledikten sonra ekran resminde göründüğü gibi bir hata alıyorum. Çözümü nedir?

resim_2025-01-10_222817992.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
TS SE Tool kullanmayı deneyin.
Hocam bu sorunun neyden kaynaklandığını biliyor muydunuz? Ben bilgisayara format atmadan önce windows ve oyun başka bir diskte yüklüydü ve böyle bir hata almamıştım. Fakat eski diski sıfırlayıp SSD'ye windows attıktan sonra böyle bir hata aldım.

Arkadaşlar ben save edit yapmak için oyunu hızlı kaydedip game dosyasını "sıı_decrypt" dosyasına sürükledikten sonra ekran resminde göründüğü gibi bir hata alıyorum. Çözümü nedir?

Eki Görüntüle 2393475

Arkadaşlar kurcalarken çözümü buldum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar game dosyasını sıı_decrypt'in üstüne getirip bıraktıktan sonra, game dosyasına sağ tıklayıp birlikte aç'tan Notepad'i seçin. İyi günler.
TS SE Tool kullanmayı deneyin.
Hocam bu sorunun neyden kaynaklandığını biliyor muydunuz? Ben bilgisayara format atmadan önce windows ve oyun başka bir diskte yüklüydü ve böyle bir hata almamıştım. Fakat eski diski sıfırlayıp SSD'ye windows attıktan sonra böyle bir hata aldım.

Arkadaşlar ben save edit yapmak için oyunu hızlı kaydedip game dosyasını "sıı_decrypt" dosyasına sürükledikten sonra ekran resminde göründüğü gibi bir hata alıyorum. Çözümü nedir?

Eki Görüntüle 2393475

Arkadaşlar kurcalarken çözümü buldum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar game dosyasını sıı_decrypt'in üstüne getirip bıraktıktan sonra, game dosyasına sağ tıklayıp birlikte aç'tan Notepad'i seçin. İyi günler.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı