ETS 2 save geri yükleme

Makbery

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 ay önce bilgisayarım çöktü ve her şey gitti format attım steam'i tekrar yükledim tüm oyunlarımı indirdim ve ETS 2 'ye girdim fakat save'im yoktu steam cloud açık olmasına rağmen üstelik hesabım World Of Trucks'a da bağlı. Save'i steam cloud'dan falan veya herhangi bir yerden tekrar yükleme gibi bir şansım var mı ? Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Malesef yok. ETS2'de steam cloud desteği yok, diğer steam oyunlarında da var mı bilmiyorum doğrusu. Kayıt dosyalarını bir şekilde bulabilirsen ilgili konuma geri koymak suretiyle geri getirebilirsin, yoksa geçmiş olsun. Aynı şey benim de başıma gelmişti, çok sinir bozucu olduğunu tecrübe ettim.

World of trucks'a bagliyken saveniz gelmedi mi? :( Ben de ona bağlıydım. Format attim. Heralde save orada durur dedim. Yedek almadım. Desenize gitti milyonluk save :(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı