ETS 2 şehirleri gerçeğe ne kadar yakın?

Çoğu yeri benziyor aslında İskandinav ülkelerine bakmıştım sadece küçültülmüş haritalarda oynuyoruz pekte rahatsız etmiyor. Umarım yakında geliştirilir, oyun yıllardır aynı.
 
@canysf savaştan dolayı askıya alındı. Savaş olmasaydı muhtemelen West balkans yerine o çıkacaktı ya da bir sonraki DLC olacakti. Şimdi ise Yunanistan gelecek sonra da kuzey İskandinavya. Keşke Turkiye'yi de DLC olarak görebilsek, sadece 3 şehirden ibaret kalmasa.
 
@canysf savaştan dolayı askıya alındı. Savaş olmasaydı muhtemelen West balkans yerine o çıkacaktı ya da bir sonraki DLC olacakti. Şimdi ise Yunanistan gelecek sonra da kuzey İskandinavya. Keşke Türkiye'yi de DLC olarak görebilsek, sadece 3 şehirden ibaret kalmasa.

Çıksın da hazırlanmış olması bile yeterli. Teşekkürler bilgilendirme için. Yunanistan görmüştüm. American Truck bence DLC olmalıydı ama ya. Çok can sıkıcı :(

TR kısmen var. İç Anadolu vs tarafı DLC olarak gelir mi bilmiyorum. TR ile cidden ilgileniyor ve önemsiyorlar ama DLC kapsamında gelmesi için çok küçük ülkemiz. Belki Ortadaoğu ülkelerine doğru bir genişleme yapılmak istenirse dahil edilebilir. Azerbaycan tarafı falan.
 
@canysf evet sadece Trakya ile sınırlı kaldı. Aksine tek parça halinde çıkarabilmek için çok büyük bizim ülkemiz. DLC olarak çıkarmaya kalksalar tamamını alacaklarını bile sanmıyorum. Benim korkum Türkiye'nin batısını DLC kapsamına alıp bırakmaları. Bakalım Avrupada neredeyse her yer geldi. Bir Rusya bir de kuzey bölgeleri kaldı ki onlar da geleceği açıklandı. Bundan sonra belki Ukrayna'yı açıklarlar. Ben Turkiye'nin DLC olarak geleceğini ama bunun çok geç bir zamanda olacağını düşünüyorum.
 
Merhaba arkadaşlar size bir sorum var. DLC'leri de oynarken hep aklımda bir soru vardı: Oyundaki şehirler ve yollar gerçek hayattakine ne kadar benziyor? Ve bu konu hep tartışıldı. Sizce DLC'lerdeki şehirler ve yollar ile gerçek şehir ve yollar arasında nasıl bir benzerlik vardır? Düşüncelerinizi belirtiniz.
Var ama anca gerçek hayatta gördüyseniz anımsayacağınız şeyler.
 

Geri
Yukarı