brsozen Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 62 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Yanlışlıkla bir tuş atadım entere geri aldım ama düzelmedi. Nasıl tuş atayacağım servisleri ve ayarları göster tuşuna? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2025
Yanlışlıkla bir tuş atadım entere geri aldım ama düzelmedi. Nasıl tuş atayacağım servisleri ve ayarları göster tuşuna?
Mc.Scofield Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 201 Çözümler 1 27 Ocak 2025 #2 brsozen dedi: Yanlışlıkla bir tuş atadım entere geri aldım ama düzelmedi. Nasıl tuş atayacağım servisleri ve ayarları göster tuşuna? Genişletmek için tıkla... Hocam en kolayı varsayılan ayarlara geri dön demek. Artı 0 Eksi
brsozen dedi: Yanlışlıkla bir tuş atadım entere geri aldım ama düzelmedi. Nasıl tuş atayacağım servisleri ve ayarları göster tuşuna? Genişletmek için tıkla... Hocam en kolayı varsayılan ayarlara geri dön demek.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Ocak 2025 #3 brsozen dedi: Yanlışlıkla bir tuş atadım entere geri aldım ama düzelmedi. Nasıl tuş atayacağım servisleri ve ayarları göster tuşuna? Genişletmek için tıkla... Tuş atamalarını sıfırla sonra istediğin ayarı yaparsın. Artı 0 Eksi
brsozen dedi: Yanlışlıkla bir tuş atadım entere geri aldım ama düzelmedi. Nasıl tuş atayacağım servisleri ve ayarları göster tuşuna? Genişletmek için tıkla... Tuş atamalarını sıfırla sonra istediğin ayarı yaparsın.