Hocam sürekli fps düşüyordu bir zamandan sonra. Mesela ölçeklendirme %200 yansıma ölçeklendirme %200 her şey ultra da oynuyorum. Bir zaman sonra fps düşüyor 30-40 lara kadar. GPU kullanımı %62-64 seviyesine kadar düşüyor. DirectX 11 olarak seçtiğimizde bu tür sıkıntılar olmuyor değil mi?Directx 11 64 Bit diyip oyna.Daha performanslı oluyor.
O kadarını bilmiyorum hocam kusura bakmayın.Hocam sürekli fps düşüyordu bir zamandan sonra. Mesela ölçeklendirme %200 yansıma ölçeklendirme %200 her şey ultra da oynuyorum. Bir zaman sonra fps düşüyor 30-40 lara kadar. GPU kullanımı %62-64 seviyesine kadar düşüyor. DirectX 11 olarak seçtiğimizde bu tür sıkıntılar olmuyor değil mi?
senin ekran kartın ısınıyor olabilir direk başlatsan yine dx11 olarak açılır eğer opengl seçersen oyunun grafiklerinde gözlemlenebilir fark oluşur ama performansda ne kadar değişiklik olur bilememHocam sürekli fps düşüyordu bir zamandan sonra. Mesela ölçeklendirme %200 yansıma ölçeklendirme %200 her şey ultra da oynuyorum. Bir zaman sonra fps düşüyor 30-40 lara kadar. GPU kullanımı %62-64 seviyesine kadar düşüyor. DirectX 11 olarak seçtiğimizde bu tür sıkıntılar olmuyor değil mi?
Isınmıyor hocam. Maksimum 64 derece gördüm 1000-1100 RPM fan hızıyla.senin ekran kartın ısınıyor olabilir direk başlatsan yine dx11 olarak açılır eğer opengl seçersen oyunun grafiklerinde gözlemlenebilir fark oluşur ama performansda ne kadar değişiklik olur bilemem
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.