ETS 2 Steam Başlangıç Ekranındaki Seçenekler Nedir?

591473

Decapat
1674765626365.png

Resimde de görüldüğü gibi direkt ETS'yi üstteki gibi açarsak DirectX kaç ile açmış oluyor? DirectX 11 ile açınca ne oluyor? FPS farkı oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Directx 11 64 Bit diyip oyna.Daha performanslı oluyor.
Hocam sürekli fps düşüyordu bir zamandan sonra. Mesela ölçeklendirme %200 yansıma ölçeklendirme %200 her şey ultra da oynuyorum. Bir zaman sonra fps düşüyor 30-40 lara kadar. GPU kullanımı %62-64 seviyesine kadar düşüyor. DirectX 11 olarak seçtiğimizde bu tür sıkıntılar olmuyor değil mi?

Hocam sürekli fps düşüyordu bir zamandan sonra. Mesela ölçeklendirme %200 yansıma ölçeklendirme %200 her şey ultra da oynuyorum. Bir zaman sonra fps düşüyor 30-40 lara kadar. GPU kullanımı %62-64 seviyesine kadar düşüyor. DirectX 11 olarak seçtiğimizde bu tür sıkıntılar olmuyor değil mi?
O kadarını bilmiyorum hocam kusura bakmayın.

senin ekran kartın ısınıyor olabilir direk başlatsan yine dx11 olarak açılır eğer opengl seçersen oyunun grafiklerinde gözlemlenebilir fark oluşur ama performansda ne kadar değişiklik olur bilemem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı