ETS 2 tasarımı nasıl?

Eskisine göre çok daha şık duruyor. F1 menü özellikle detaylı olmuş. F5 menü eskisi kadar alan kaplamadığından dolayı göze iyi gözüküyor. Tek sevmediğim kısım, sol taraftaki hız göstergesi. Olmasa da olurmuş.

Eski tasarım kesinlikle daha kullanışlıydı bence ama yeni tasarım daha hoş. Eski tasarım gerçekten eskiydi, değişmesi/yenilenmesi gerekiyordu. Yeni tasarımın bence en kötü tarafı oyunu duraklatmadan menülere erişemiyorsun. Eski tasarımda F6'ya bastığında oyun durmadan yük bilgisini, F7'ye bastığında hasar bilgisini görebiliyordun. Yeni tasarımda TruckersMP veya konvoy modunda oynayanlar F1'e bastığında oyunu duraklatmadan işlevini görmüyorsa sadece bu eksi bir özellik gibi görünüyor.

Widgetler bence güzel oldu. Takometre kısmından bahsetmiş bir arkadaş, kapatabildiğin için bence olmamasından iyidir. Bir kişi bile kullanıyorsa amacına ulaşmış demektir bana göre. Ek olarak eskiden şirket içi mesajları F3 kapalı iken göremiyorduk, bildirim sesi geliyordu ama ne olduğunu göremiyorduk. Widgetler ile birlikte yapay navigasyon kapalı iken artık görebiliyoruz, bu da hoş oldu.

Hem yenilenmesi hemde daha işlevsel olması bence güzel oldu. Tek eksi noktası var bana göre ondan da bahsettim.

@Praudh, Truckers MP'de yanlışım yoksa F1 menü durmadan da açılıyor.

Bu konuda yanılmış olabilirim. TruckersMP oynamıyorum ama sanki öyle hatırlıyorum izlediğim zamanlarda. Emin değilim, yanlış bilgi olabilir. Düzeltiyorum o kısmı.
Evet, yanlış hatırlamıyormuşum. Eski tasarımda dediğinizde haklısınız. F1 durmadan açılmıyordu. Yeni tasarımda yük bilgisi, hasar durumu F1'de gözüküyor ve durmadan da açılıyor.

1772593095613.png

Evet, yanlış hatırlamıyormuşum. Eski tasarımda dediğinizde haklısınız. F1 durmadan açılmıyordu. Yeni tasarımda yük bilgisi, hasar durumu F1'de gözüküyor ve durmadan da açılıyor.

Eki Görüntüle 2670264
O zaman bu kısım da güzel olmuş. Cevabın ve emeğin için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı