ETS 2 tır kodlama sitesi adı nedir?

ByLeaD

Decapat
Daha fazla  
ETS 2 de tır kodluyorum ve kabin içi asılan süsün oraya jet yani uçak koymak istiyorum. Fakat kodları bende yok. Kodu olan atabilir mi? Bir tane site vardı. Bütün DLC kodları vardı. Site adını bilen falan var mı?

Araştırma ile DLC'lere dair kod bulamadım ancak sarkan aksesuar kodlarını şu şekilde bırakıyorum. İşine yarayan varsa kullanabilirsin.(DLC gerekliliği var mı fikrim yok)
  • eight ball: /def/vehicle/truck/scania.streamline/accessory/toyhang/ball_cue.dlc_toys.sii
  • soccer ball: /def/vehicle/truck/scania.streamline/accessory/toyhang/ball_soccer.dlc_toys.sii
  • tennis ball: /def/vehicle/truck/scania.streamline/accessory/toyhang/ball_tennis.dlc_toys.sii
  • Black plush cube: /def/vehicle/truck/scania.streamline/accessory/toyhang/cube_black.dlc_toys.sii
  • white plush cube: /def/vehicle/truck/scania.streamline/accessory/toyhang/cube.dlc_toys.sii
  • disco ball: /def/vehicle/truck/scania.streamline/accessory/toyhang/ball_disco.dlc_toys.sii
  • trophy skull: /def/vehicle/truck/scania.streamline/accessory/toyhang/skull.dlc_toys.sii
  • chromed skull: /def/vehicle/truck/scania.streamline/accessory/toyhang/skull_chrome.dlc_toys.sii
  • gift: /def/vehicle/truck/scania.streamline/accessory/toyhang/gift.dlc_christmas.sii
  • snowflake: /def/vehicle/truck/scania.streamline/accessory/toyhang/snowflake.dlc_winter.sii
  • pirate skull: /def/vehicle/truck/scania.streamline/accessory/toyhang/skull_hang.dlc_pirates.sii
  • evil BAT: /def/vehicle/truck/scania.streamline/accessory/toyhang/bat.dlc_halloween.sii
  • Rocket League ball: /def/vehicle/truck/scania.streamline/accessory/toyhang/ball.dlc_rocket_league.sii
  • michelin ait freshener: /def/vehicle/truck/scania.streamline/accessory/toyhang/fragrance.dlc_michelin.sii
  • michelin man: /def/vehicle/truck/scania.streamline/accessory/toyhang/bibendum.dlc_michelin.sii

Teşekkür ederim şuan ihtiyacım yok olursa iletişim kurabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…