ETS 2 Truckers MP çift dorse nasıl yapılır?

ümit1934

Picopat
Daha fazla  
Araştırmam sonucunda ETS 2'de çift dorse almam için Scandinavya DLC'si lazımmış ve sadece o bölgelerde alınabiliyormuş ama trucker MP'de çift dorse le oynayanları gördüm. Nasıl yapılıyor bilen var mı? Bende DLC falan var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırmam sonucunda ETS 2'de çift dorse almam için scandinavya DLC'si lazımmış ve sadece o bölgelerde alınabiliyormuş ama trucker MP'de çift dorse le oynayanları gördüm. Nasıl yapılıyor bilen var mı? Bende DLC falan var.

Alakası yok bu dorse alımından dorseleri bul oradan sona gel oradan çift dorseyi al sür ama dikkat et bazıları yani bazı insanlar(benim gibi)selektör manyağı+korna manyağı yapabilirler sollama yapılcağı yerde sol sinyali yak söndürki arkadaki seni sollasın ve dönerken muhakak dikkatli ol derim.

Alakası yok bu dorse alımından dorseleri bul oradan sona gel oradan çift dorseyi al sür ama dikkat et bazıları yani bazı insanlar(benim gibi)selektör manyağı+korna manyağı yapabilirler sollama yapılcağı yerde sol sinyali yak söndürki arkadaki seni sollasın ve dönerken muhakak dikkatli ol derim.

Hocam sorun şu bende DLC olmasına rağmen çift dorseyi satın ala bastığım an oyundan atıyor DLC bölgesine gidip satın ala basıyorum yine atıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-26 131551.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-26 131551.png
    473,2 KB · Görüntüleme: 42
Yok kodlu değil ya normal oyunun kendi dorseleri.

Dostum sen tırsan vb dorselerimi diyorsun veya diğer dorseleri diyorsan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu tarz ise gayet normal çünkü DLC olmadan sana vermezler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı