ETS 2 ve Assetto Corsa için direksiyon seti önerisi

flawzw

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlarım, direksiyon seti almayı düşünüyorum ETS 2 ve Assetto Corsa için. Ucuz yollu direksiyon seti öneriniz var mı acaba? G29'a falan baktım ama fiyatlar çok uçuk geldi bana, olmazsa 2. el bakacağım ama 2. el alınır mı bu aletler bilmiyorum, varsa önerileriniz bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 3-4K bütçem var. Şimdi V900S'e baktım da galiba en mantıklısı o gözüküyor ama hala karar veremedim. ETS 2'de bazı sıkıntılar yaratıyormuş ama bilmiyorum düzeliyor mu o sorunlar.

2. el alınabilir, bütçe nedir?
Hocam 3-4K bütçem var. Şimdi V900S'e baktım da galiba en mantıklısı o gözüküyor ama hala karar veremedim. ETS 2'de bazı sıkıntılar yaratıyormuş ama bilmiyorum düzeliyor mu o sorunlar.

Hocam V900S alınmaz. Gamepad in direksiyon halini yapmışlar gibi bir şey. FF de yok zaten. En kötü ihtimalle bütçe artırıp G27 öneririm. Eğer vites şart değilse DFGT'de olabilir.

Hocam 2.el g29 almanı öneririm, uzun vadede daha çok zevk verir. FFB nin tadını kullandıkça anlıyorsun. Geçen hafta 2.elden shiftersız 5k ya aldım, deal kovala uyguna alırsın.

Shifter içinde mi aldın hocam? Yoksa sadece direksiyon ve pedallar mı?
Sadece direksiyon ve pedallar, shifterı ayrı alacağım. Bu halde bile piyasanın en az 1k altına geldi :D

Ya ben bakıyorum da bulamadım şehir içinden şehir dışından da pek güvenemiyorum nasıl yapsam bilemedim. Şehir dışında 6.5K'ya falan var.
Ben 3 aydr deal kovalıyodum anlık ilan düştü direk çöktüm, büyük şehirde yaşıyorsan biraz bekle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı