ETS 2 ve FH5 oyunlarını oynarken daha çok zevk almak için Logitech G29'a aksesuar önerisi

Seluze12

Hectopat
Yer
Çekmeköy/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
3.Kaptan / Second Officer
Selamlar,

Yakın zamanda Logitech G29, shifter ve stant satın aldım. Aldığımdan beri ETS2MP ve FH5 gibi oyunlar oynuyorum ve inanılmaz eğleniyorum. Ama sanırım bazı şeyler eksik kalıyor ve bu piyasayı pek bilmediğimden nasıl eklentiler yapılabilir, oyun zevkimi nasıl ve neler ile arttırabilirim bilmediğimden, bu konuda sizden yardım almak istiyorum.

Daha önce bu setleri kullanmış ve tavsiye edecek arkadaşları bu konunun altına davet ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Yakın zamanda Logitech G29, shifter ve stant satın aldım. Aldığımdan beri ETS2MP ve FH5 gibi oyunlar oynuyorum ve inanılmaz eğleniyorum. Ama sanırım bazı şeyler eksik kalıyor ve bu piyasayı pek bilmediğimden nasıl eklentiler yapılabilir, oyun zevkimi nasıl ve neler ile arttırabilirim bilmediğimden, bu konuda sizden yardım almak istiyorum.

Daha önce bu setleri kullanmış ve tavsiye edecek arkadaşları bu konunun altına davet ediyorum.

Hocam araç modları var piyasa eklentileri falan var biraz araştırısan bulabilirsin hocam.

Forza gibi oyunlar direksiyonla aşırı keyifli değil hocam, bence ilk başta biraz daha simracing oyunlarına yönelirseniz daha keyif alırsınız direksiyon setinden, hatta G29 bu oyunlarda ilerde yetmemeye de başlar çünkü dişli sistemi artık 10 yıl öncede kaldı. Yeni çıkan Assetto Evo'yu ve eski Assetto ve ACC'yi öneririm eğer merakınız varsa pistleri vs öğrendikten sonra online olarakta rekabet etmek zevkli. MOZA R5 gibi setleri de kullanmış biri olarak potansiyellerini simracing oyunlarında hissediyorsunuz, diğer oyunlar gerçeklikten fazlasıyla uzak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı