ETS 2 vs Assetto Corsa modlu

Hocam yanlış hatırlamıyorsam akşam 5 sabah 9 arası farlar açık kalmak zorundaydı. Yanlış hatırlıyor olabilirim ben direkt acıyorum uyarı geldiği zaman. Oyunun en kalabalık yeri duisburg - calais yoludur. Eğer akşam saatlerinde girerseniz iş çıkışı İstanbul iş çıkışı trafiğini görebilirsiniz.

Sisteminiz kötüyse trafikte 7 FPS ile oynarsınız :D

Hocam yanlış hatırlamıyorsam akşam 5 sabah 9 arası farlar açık kalmak zorundaydı. Yanlış hatırlıyor olabilirim ben direkt acıyorum uyarı geldiği zaman. Oyunun en kalabalık yeri duisburg - calais yoludur. Eğer akşam saatlerinde girerseniz İstanbul iş çıkışi trafiğini görebilirsiniz.

Sağ olun hocam. En kalabalık bölge bahsettiğiniz yerler mi? En sakin yerler ne taraf hocam.

Açıkçası 4060'da da 15 FPS oluyor çok bir fark yok yani :D

4070 Ti Super yeter mi hocam?

Sisteminiz kötüyse trafikte 7 FPS ile oynarsınız :D

4070 Ti Super kaldırır mı?

Sağ olun hocam. En kalabalık bölge bahsettiğiniz yerler mi? En sakin yerler ne taraf hocam.

4070 Ti Super yeter mi hocam?

4070 Ti Super kaldırır mı?
Kaldırır mı bilmiyorum hocam. Kaldırmaktan ziyade çok fazla adam olduğu icin 20-30 FPS alabilirsiniz kalabalık yerlerde. En rahat bölgeler ise Paris tarafları fakat orada da single oynuyor gibi hissedersiniz. Tek tük adam geçer.

Kaldırır mı bilmiyorum hocam. Kaldırmaktan ziyade çok fazla adam olduğu icin 20-30 FPS alabilirsiniz kalabalık yerlerde. En rahat bölgeler ise Paris tarafları fakat orada da Single oynuyor gibi hissedersiniz. Tek tük adam geçer.

Hocam benim kalabalık daha çok hoşuma gitti en kalabalık bölgeler ne tarafta?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı