ETS 2 West Balkans DLC çıktı!

DLC 270 TL fiyattan çıktı ancak balkans bundle ile 243 TL oluyor. eğer tüm DLC'lere sahipseniz bundle üzerinden satın alın, 27TL daha ucuza almış olursunuz.

ProMods desteği ise 3-6 ay sürecek, bu DLC'yi oynamak istiyorsanız mevcut ProMods modunuzu devre dışı bırakın aksi takdirde DLC yollarını değil ProMods'un kendi balkan yollarını göreceksiniz.
Bence Balkans Bundle oldukça gereksizdi. Tüm harita DLClerini Map Booster'a ekleyebilirlerdi. Onun dışında DLC çok iyi bence. Bayadır ETS2 oynamıyorum ara tatilde deneyeceğim.

DLC 270 TL fiyattan çıktı ancak balkans bundle ile 243 TL oluyor. eğer tüm DLC'lere sahipseniz bundle üzerinden satın alın, 27TL daha ucuza almış olursunuz.

ProMods desteği ise 3-6 ay sürecek, bu DLC'yi oynamak istiyorsanız mevcut ProMods modunuzu devre dışı bırakın aksi takdirde DLC yollarını değil ProMods'un kendi balkan yollarını göreceksiniz.

Ben bedava alıyorum vallahi bütün DLC'leri daha iyi 1000TL'lik bir toplam fiyatı 5 dakika uğraşıp bedava kazanıyorum. Sadece ETS 2'ye para ödedim diğer DLC'ler Full bedava.

Şimdi bakın değerli arkadaşlar,
"Pahalılık" dediğiniz şey, gelirinize göre değişen bir olgudur.
Ayda 100 bin lira kazanan bir insan için bin liralık bir oyun ucuzdur, ama ayda 10 bin lira kazanan bir insan için bin liralık bir oyun pahalıdır. Çünkü tüm gelirinin onda birini oyuna vermek çok sıkıntı yaratır.
Bunu dikkate almadan bir şeye pahalı ya da ucuz demek çok isabetli olmayabilir.
Benim için 270 liralık bir oyun da pahalı açıkçası. 270 liralık DLC'yi ise hiç satın alamam. Ama sizin aylık geliriniz yüz bin lira ise 270 lira su parası gibi gözükür.
Burada yazdığım şey, çok bilinen iktisadi bir olguyu hatırlatmak amacıyla yazılmıştır ama bundan bile rahatsızlık duyabilecek budalalar olması bir hayli tuhaf ve ilginçtir. Ama zaten Türkiye'nin siyasi, sosyal ve ekonomik koşulları, iç dünyasında pislik kaynayan ve o pisliği saçacak yer arayan çok sayıda saldırgan delinin yetişmesini mümkün kılacak bir yapıya sahip olduğu için bu duruma şaşırmamak da gerekmektedir.

Oyunu seviyorum ama değmez, yapımcı şirket bulmuş para kasmanın kolay yolunu. Sürekli aynı şeyi yapıp duruyor. O kadar para gömdüm şu oyuna tüm yollar birbirine benziyor. Grafikler zaten ortada. Yani bu oyuna bu saatten sonra bence para verilmez.

Tekrar ediyorum oyun güzel ama geliştirilmeye muhtaç, grafik pack yapsınlar. Farklı oyun modları eklesinler bir şeyler yapsınlar. Haritalarda şehirlerin veya ülkelerin özel yerleri tarihi noktalarını koysunlar. Göstermelik tabelaya X şehir demek ile olmuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı