ETS 2 West Balkans DLC çıktı!

Bence Balkans Bundle oldukça gereksizdi. Tüm harita DLClerini Map Booster'a ekleyebilirlerdi. Onun dışında DLC çok iyi bence. Bayadır ETS2 oynamıyorum ara tatilde deneyeceğim.

Ben bedava alıyorum vallahi bütün DLC'leri daha iyi 1000TL'lik bir toplam fiyatı 5 dakika uğraşıp bedava kazanıyorum. Sadece ETS 2'ye para ödedim diğer DLC'ler Full bedava.

Ben bedava alıyorum vallahi bütün DLC'leri daha iyi 1000TL'lik bir toplam fiyatı 5 dakika uğraşıp bedava kazanıyorum. Sadece ETS 2'ye para ödedim diğer DLC'ler Full bedava.

O nasıl oluyormuş hocam.

Burada yazdığım şey, çok bilinen iktisadi bir olguyu hatırlatmak amacıyla yazılmıştır ama bundan bile rahatsızlık duyabilecek budalalar olması bir hayli tuhaf ve ilginçtir. Ama zaten Türkiye'nin siyasi, sosyal ve ekonomik koşulları, iç dünyasında pislik kaynayan ve o pisliği saçacak yer arayan çok sayıda saldırgan delinin yetişmesini mümkün kılacak bir yapıya sahip olduğu için bu duruma şaşırmamak da gerekmektedir.

Oyunu seviyorum ama değmez, yapımcı şirket bulmuş para kasmanın kolay yolunu. Sürekli aynı şeyi yapıp duruyor. O kadar para gömdüm şu oyuna tüm yollar birbirine benziyor. Grafikler zaten ortada. Yani bu oyuna bu saatten sonra bence para verilmez.

Tekrar ediyorum oyun güzel ama geliştirilmeye muhtaç, grafik pack yapsınlar. Farklı oyun modları eklesinler bir şeyler yapsınlar. Haritalarda şehirlerin veya ülkelerin özel yerleri tarihi noktalarını koysunlar. Göstermelik tabelaya X şehir demek ile olmuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…