BenNoobum Centipat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. ETS 2 de hız sınırı tabela da 110 gösterirken bana 90 hız sınırı koymuş. Bu bir oyun bugu falan mı veya modla düzeltilebilir mi?
Arkadaşlar merhaba. ETS 2 de hız sınırı tabela da 110 gösterirken bana 90 hız sınırı koymuş. Bu bir oyun bugu falan mı veya modla düzeltilebilir mi?
Çözüm ekocyka 29 Temmuz 2021 BenNoobum dedi: Arkadaşlar merhaba. ETS 2 de hız sınırı tabela da 110 gösterirken bana 90 hız sınırı koymuş. Bu bir oyun bugu falan mı veya modla düzeltilebilir mi? Genişletmek için tıkla... 110 hız sınırı otomobiller için ayarlardan hız sınırını otomobiller için değiştirirsen 110 gözükür hız sınırı.
BenNoobum dedi: Arkadaşlar merhaba. ETS 2 de hız sınırı tabela da 110 gösterirken bana 90 hız sınırı koymuş. Bu bir oyun bugu falan mı veya modla düzeltilebilir mi? Genişletmek için tıkla... 110 hız sınırı otomobiller için ayarlardan hız sınırını otomobiller için değiştirirsen 110 gözükür hız sınırı.
Reny. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #2 BenNoobum dedi: Arkadaşlar merhaba. ETS 2 de hız sınırı tabela da 110 gösterirken bana 90 hız sınırı koymuş. Bu bir oyun bugu falan mı veya modla düzeltilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan hız sınırını kapatın. Artı 0 Eksi
BenNoobum dedi: Arkadaşlar merhaba. ETS 2 de hız sınırı tabela da 110 gösterirken bana 90 hız sınırı koymuş. Bu bir oyun bugu falan mı veya modla düzeltilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan hız sınırını kapatın.
ekocyka Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 346 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #3 BenNoobum dedi: Arkadaşlar merhaba. ETS 2 de hız sınırı tabela da 110 gösterirken bana 90 hız sınırı koymuş. Bu bir oyun bugu falan mı veya modla düzeltilebilir mi? Genişletmek için tıkla... 110 hız sınırı otomobiller için ayarlardan hız sınırını otomobiller için değiştirirsen 110 gözükür hız sınırı. Artı 1 Eksi Çözüm
BenNoobum dedi: Arkadaşlar merhaba. ETS 2 de hız sınırı tabela da 110 gösterirken bana 90 hız sınırı koymuş. Bu bir oyun bugu falan mı veya modla düzeltilebilir mi? Genişletmek için tıkla... 110 hız sınırı otomobiller için ayarlardan hız sınırını otomobiller için değiştirirsen 110 gözükür hız sınırı.
KS KS BenNoobum Centipat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #4 ekocyka dedi: 110 hız sınırı otomobiller için ayarlardan hız sınırını otomobiller için değiştirirsen 110 gözükür hız sınırı. Genişletmek için tıkla... Sağ ol işime yaradı. Artı 0 Eksi
ekocyka dedi: 110 hız sınırı otomobiller için ayarlardan hız sınırını otomobiller için değiştirirsen 110 gözükür hız sınırı. Genişletmek için tıkla... Sağ ol işime yaradı.
ekocyka Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 346 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #5 BenNoobum dedi: Sağ ol işime yaradı. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlersen sevinirim sorununu çözebildiysem ne mutlu bana. Artı 0 Eksi
BenNoobum dedi: Sağ ol işime yaradı. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlersen sevinirim sorununu çözebildiysem ne mutlu bana.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 30 Temmuz 2021 #6 ekocyka dedi: Çözüm olarak işaretlersen sevinirim sorununu çözebildiysem ne mutlu bana. Genişletmek için tıkla... Eğer mesajınızı konu sahibi çözüm olarak onayladıysa, yani sorun düzeldiyse, mesajınızı raporla kısmından çözüm olarak raporlayın. Moderasyon ekibi o zaman çözüm olarak işaretliyor. Artı 0 Eksi
ekocyka dedi: Çözüm olarak işaretlersen sevinirim sorununu çözebildiysem ne mutlu bana. Genişletmek için tıkla... Eğer mesajınızı konu sahibi çözüm olarak onayladıysa, yani sorun düzeldiyse, mesajınızı raporla kısmından çözüm olarak raporlayın. Moderasyon ekibi o zaman çözüm olarak işaretliyor.