ETS 2 yokuşlu DLC önerisi

GRexeN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlarım ile zorlu dik yokuşları olan DLC arıyoruz o şekilde yolları olan DLC var mıdır?

Merhaba, arkadaşlarım ile zorlu dik yokuşları olan DLC arıyoruz o şekilde yolları olan DLC var mıdır?
Italia tavsiye ederim. Scandinavia'nın yollarının pek yokuş olduğu söylenemez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Zorluk arıyorsanız benim pek sevmediğim Italia yolları tam size göre. 😃

Son düzenleme:

Zorluk arıyorsanız benim pek sevmediğim ıtalia yolları tam size göre. 😃

Emin misiniz ben İsveç'ten Norveç'e giderken bayağı bir yokuşla karşılaştım.

Zorluk arıyorsanız benim pek sevmediğim ıtalia yolları tam size göre. 😃

Evet bu yol güzel görünüyor fakat bence mantıken scandinavia dağlık arazilik bir bölge bilemedim arada kaldım 😀

Evet bu yol güzel görünüyor fakat bence mantıken scandinavia dağlık arazilik bir bölge bilemedim arada kaldım 😀
Siz bilirsiniz Valla. Ben Scandinavia'yı çok oynadım. Kısa yokuşlarının olduğu yerler var aklımda kaldığı kadarıyla, ama uzun mesafeli dağlık alanlar Italia'da diye aklımda kalmıştı. Yani çok gaza basarak gittiğim ve en sevdiğim DLC idi Scandinavia :) Güzeldir, tavsiye ederim. Ama uzun dağlık yokuşlar yok diye hatırlıyorum. Italia'yı ise hiç sevmiyordum yokuşlarından dolayı. :)

Siz bilirsiniz vallahi. Ben scandinavia'yı çok oynadım. Kısa yokuşlarının olduğu yerler var aklımda kaldığı kadarıyla, ama uzun mesafeli dağlık alanlar ıtalia'da diye aklımda kalmıştı. Yani çok gaza basarak gittiğim ve en sevdiğim DLC idi scandinavia :) güzeldir, tavsiye ederim. Ama uzun dağlık yokuşlar yok diye hatırlıyorum. Italia'yı ise hiç sevmiyordum yokuşlarından dolayı. :)

Ben scandinavia'yı birkaç yıldır oynuyorum en son girdiğimde Oslo'ya gidiyordum aşırı dik bir yokuş vardı 20 kmh ile çıktım bir de scandinavianın ortamı güzel ormanlar köprüler...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı