Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.316 Çözümler 12 7 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, oyuna girdiğimde yükleme ekranında hata vermeden çöküyor. Process Monitor ile hata raporu oluşturdum, hata neden kaynaklanıyor? Logfile MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
Arkadaşlar, oyuna girdiğimde yükleme ekranında hata vermeden çöküyor. Process Monitor ile hata raporu oluşturdum, hata neden kaynaklanıyor? Logfile MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 7 Temmuz 2021 #2 Hocam oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladınız mı? Ayrıca Belgelerim/Euro Truck Simulator 2/config.cfg silip yeni bir hesap ile dener misiniz? Artı 0 Eksi
Hocam oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladınız mı? Ayrıca Belgelerim/Euro Truck Simulator 2/config.cfg silip yeni bir hesap ile dener misiniz?
KS KS Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.316 Çözümler 12 7 Temmuz 2021 #3 Chemeindefer dedi: Hocam oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladınız mı? Ayrıca Belgelerim/Euro Truck Simulator 2/config. Cfg silip yeni bir hesap ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğruladım, şimdi Config dosyasını silip deneyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Chemeindefer dedi: Hocam oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladınız mı? Ayrıca Belgelerim/Euro Truck Simulator 2/config. Cfg silip yeni bir hesap ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğruladım, şimdi Config dosyasını silip deneyeceğim.