ETS 2 Yunanistan DLC'si duyruldu!

Mamistv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu

Samsung S25
Not: Kesin sonuçlara varılamiyacağını ben de biliyorum sadece tahminlerde bulunun. Fikirlerinizi merak ediyorum.

SCS bildiğiniz üzere resmi olarak Yunanistan DLC'sini duyurdu. Bu DLC ne zaman Steam de çıkar, çıkar çıkmaz alınmalı mı, çıkışına özel tüm ETS ürünlerinde indirim olacak mı veya sadece Yunanistan DLC de indirim olacak mı, fiyatı Türk lirasına göre ne kadar olacak?

Ayrıca Türkiye'ye çok yakın ülkeler yapılıyor. Türkiye'yi komple yaptıkları bir DLC de sizce çıkar mı?

Konu hakkında sorduğum sorular hariç başka fikirlerinizide belirtebilirsiniz.

Bu firmanın böyle yapacağı çok belliydi. İlk başta harita DLC'lerini toplu olarak çıkartıyordu. Sonra baktı ki DLC işinde iyi para var. Muhtemelen şirketten birisi, "yav bu harita DLC'lerini neden tek tek çıkartmıyoruz?" dedi ve harita DLC'leri de tek tek çıkartılmaya başladı. Bu firmanın, bu açgözlülüğü çok sinir ediyor. ETS 3 çıkmıyorsa da bu DLC'ler yüzünden çıkmıyor, firmaları tembelliğe itiyor.

Çıkarsa ne olacak 1.50 güncellemesinden sonra bir grafik yenilemesi getirdiler oyunun içine ettiler optimisazyon berbat şahsen ben iyice soğudum oyundan Rx6800XT ekran kartım var yeni profil oluşturdum tüm modları kaldırdım kasmalar donmalar aynı hatta tüm ayarları en düşüğe aldım alınabilecek en düşüğe şaka gibi o ayarlar da bile takılıyordu :) demem o ki harita çıkaracaklarına oyunu önce bir adam etsinler.

Son düzenleme:
DLC duyurulalı 1 seneyi geçti.

4 Aralık 2024'te de Steam'de çıkış yapacak. Yani 1 hafta sonra.

Ücrete gelirsek tahminim diğer harita dlc'lerinde olduğu gibi 9 dolar küsür.

Son düzenleme:
DLC duyuralı 1 seneyi geçti.

4 Aralık 2024'te de Steam'de çıkış yapacak. Yani 1 hafta sonra.

Ücrete gelirsek tahminim diğer harita DLC'lerinde olduğu gibi 9 dolar küsur.

DLC ilk çıkınca indirim olur mu veya almak için indirim beklenmeli mi?

Not: Kesin sonuçlara varılamiyacağını ben de biliyorum sadece tahminlerde bulunun. Fikirlerinizi merak ediyorum.

SCS bildiğiniz üzere resmi olarak Yunanistan DLC'sini duyurdu. Bu DLC ne zaman Steam de çıkar, çıkar çıkmaz alınmalı mı, çıkışına özel tüm ETS ürünlerinde indirim olacak mı veya sadece Yunanistan DLC de indirim olacak mı, fiyatı Türk lirasına göre ne kadar olacak?

Ayrıca Türkiye'ye çok yakın ülkeler yapılıyor. Türkiye'yi komple yaptıkları bir DLC de sizce çıkar mı?

Konu hakkında sorduğum sorular hariç başka fikirlerinizide belirtebilirsiniz.

Klasik SCS hareketi çok saçma bir şirket ama rakibi yok kalın kafalı bir şirket 2013'ten bu yana oynayan tayfa olarak bakış açımız bu Türkiye'yi hayal etmeyin en son gelecek yerlerden birisi Türkiye gelmeyedebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı